Teşekkür ederim.
Bugünkü buluşmanız çok güzel geçer umarım
Yazdırılabilir Görünüm
Teşekkür ederim.
Bugünkü buluşmanız çok güzel geçer umarım
Hoşgeldin dostum...
aramıza hoşgeldin. mecidiye köydesin madem dikilitaşta ali usta var. bizim motorlardan en iyi anlayan ustadır elinde motorda vardır muhtemelen . kırmızı sorunsuz bi RR istersen onada ben yardımcı olurum oda bende var :)
Uzay hoşgeldin...
Hoş geldin ehliyetinide motorunuda alırısn inşallah...
Tekrar teşekkür ediyorum.
Aldığım bir duyuma göre bu RR'ların üretimi durdurulmuş. Doğru mudur?
Doğru ise yedek parça sorunu yaşar mıyım?
Bugün Dikilitaş'a gittik, Ali Usta'nın dükkanını aradık ama bulamadık. Keşke yerini ezberleseydim :D Oraya şu sıralar uğraşayacağımı düşünmüyordum.
Sıfır RR satan bir yer yok mu? Servisten ziyade.
Saygılar, sevgiler, teşekkürler
evet umarım basarılı olup aramızda senıde goruruz .
Hoş geldin, sefalar getirdin kardeşim... RR üretimi devam ediyor ama şimdilik Türkiye distrübütörliği ile ilgili sorunlar var, umarız çözülür... Yedek parça sıkıntısı çekmezsin çünkü mevcut; zaten düzgün kullanırsan büyük sorunlar çıkarmaz; ben makinamı 25000 km de sattığımda hala saat gibi çalışıyordu, tabi bazı oynamalar yapmıştım. bi abimiz çok hor kullanmasına rağmen 50000km yaptı sorunsuz bir şakilde ve hala binmekte. bi çok kişi uzun yol tecrübe ettiler bu makine ile. kısacası için rahat olsun, şık olduğu kadar kalitelidir de... neyse toplaşmalarda zaten bilgilenirsin... tekrar hoş geldin...
Çok teşekkür ederim.
Geçen gün bir arkadaşım bana Yamaha Virago 650 cc ile eğitim verdi :)
İlk deneyim için kullanılabilecek en zor motorlardan birine biniyorsun dedi :D
Kalkış yaptım, ilerledim, durdum, sol ayağımı yere koydum, motordan kıçımı kaldırınca sol tarafa doğru devrildim :D:D:D Meğersem öyle bisiklet gibi ayaktayken bacak gücüyle durdurulabilecek hafif birşey değilmiş. İnşallah tek kazam bu olur diyorum :p
Daha sonra oldukça başarılı sürüşler yaptım. Sanırım sınavı geçerim ???