Çok üzüldüm... Allah'tan rahmet diliyorum . Yaralanan arkadaşımızla ilgili bilgisi olan var mı acaba... Ne durumda? İnşallah iyileşir de ne kadar iyi olabilir insan böyle bir olaydan sonra.Allah yardımcısı olsun...
Son zamanlarda ne çok duyduk böyle haberleri.Üstelik dün iki tane birden.İnsan böyle durumlarda çok sıcak bakamıyor motosiklet olayına.Hep aklıma SEVDİĞİM İNSAN ve sevdiğim insanlar geliyor. Ya O olsaydı, ya onlar olsaydı diye düşünmeden edemiyorum..Bu anlamda sevgili Honey; sana katıldığımı belirtmeliyim.
Sadece sizin tecrübeli ve dikkatli olmanız yetmiyorki... Bu kazanın olmasına neden olan nasıl bir insandır ya da insan mıdır anlayamıyorum.
Motosikleti ilk aldığımızda eve getirirken burun buruna geldik böyle bir durumla. Ben arabada, canım eşim Alper Kaanka motosiklette gözümün önünde arabanın biri yol ayrımını kaçırmamak için onu sıkıştırdı ve eminim bilinçliydi, neye uğradığımı şaşırdım. Bu bir motosiklet değil de araba olsaydı bu kadar rahat davranamazdı. O araç sürücüsü için o an ne hissettimse şu an hala aynısını hissediyorum.Durdurup şöyle bir yakasından silkemedimya, hala içimde aynı öfke...
Allah hepinizi korusun arkadaşlar...