Aramıza hoş geldin
Yazdırılabilir Görünüm
Aramıza hoş geldin
öncelikle hoş geldin bende regal alınca biraz teretdütlerim oldu biiraz sorun filan sonra motorumlla barıştım sana tavsiyem regal tam senlik bence
ilgin ve bilgi paylaşma tekliniz iiçin öncelikle çok teşekkür ederim.tabiki gelirim gelmezmiyim hiç fuara gidince sanki elektrik çarptı bana akşama kadar o motor senin bu motor benim intrtnetden bakıp duruyorum bu nasıl bri hastalıktır böyle hatta seneye turkchoperr deki abileirmiziin (abim sayesinde tanıyorum kendilerini ) cccfest e katılmayı ordan da ege turuna çıkmayı hedefliyorum hatta grup olarak yapılsa ne muhteşem olurdu değilmi.
Senden daha kısa bir arkadaşım yamaha vmax kullanıyor ayrıca bir ayağı da aksaktır.
Yani bu iş boyla falan alakalı değil, bu işe ne kadar gönül verdiğinle ilgili...
Ayrıca aklıma geldi bir ayağı sakat baston yardımıyla yürüyen yetmişli yaşlardaki Hasan Parmaksız geçtiğimiz yaz motosikletiyle Avrupa turu yaptı...
merhaba,
ben fuarda denedim hysung gv 250 yi ama pedallara ayağım yetişmiyor pedelları geri almının bir yolu varmıdır veya regalraptorda pedalı daha geride olan bir motor bakacağım bayii arıyorum ama bulamıyorum en kısa zamanda bakıp alacağım kısmetse8)
tekrar selam herkese,
dün alper arkadaşın yardımı ile a2 ehliyet almak için yönlendirme ve tavsiye istedim sağolsun kendisi beni gelişim sürüsü kursuna yönelnedirdi ve motorcu camisına ilk adımı bugün attım a2 için kaydoldum inşallah kısa sürede motorumu alıp grub sürüşlerine katılacak kadar tecrubeye kavuşur sonrada sizlerle gezmek isterim.
teşekkürler herkese.
aramıza hos geldın guzel kardesım...
umarım en kısa zamanda ehlıyetını de motorunu da alır aramıza katılırsın...
teşekkür ederim sağol.