Makinama laf söyletmem.Onu seviyorum.
Bu başa bu traş.:)
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
Yazdırılabilir Görünüm
Makinama laf söyletmem.Onu seviyorum.
Bu başa bu traş.:)
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın.
ya şu regal neden v motor yapmaz
Görüntü güzel oturumu direksyon tutuşuda gel ama bi çalıştırıp görmek lazım vibrasyo bizimkilerle aynı ise hiç bakmadan uzaklaşmak lazım.
Ben çok begendim görüntü olarak muhteşem chopper ruhunu fazlasıyla üstünde taşıyor ama gelin görün ki motoru kafa karıştırıcı. Bakalım zaman ne gösterecek sorunsuz bir aletse eger satın alanlar parça da ve motorun kendisiyle bir problem yaşamazlarsa almayı düşündügüm bir makine...
tıtresım önemlı ardından depo uzerı bıraz bos kalmıs dıkkat ettınız ıse bızım depolardaki alev desenlerini biliyorsunuz onlarlada doldurabılırlerdı .....
Batıda uzun yıllardır kullanılan 300 cc lik model ile bu 350 arasında çok fark yok. E adamlar sorunsuz biniyorlar...
Mayıs ı sabırsızlıkla bekliyorum çünkü o zaman avartardaki boşluğu doldurmuş olacağım.
Benim gibi gözü kara olanlara derim ki mutlaka önce ikram sonra da sıkı pazarlık isteyin; detayları ancak özel mesajdan atabilirimmm...
Hayırlı sürüşler...
Murat öğretmenim, hoşgeldin.
KEndini bizlere daha iyi tanıtman için bir tanışma topiği aç istersen...
Biz de seni bir güzel ağırlayalım :)
valla ben bu arkadaşları anlamıyorum.
herkes cıyak cıyak bağırıyo yok bilmem parça sorunu yok bilmem arıza problemii
ya şimdiye kadar sıfır alıp kullanan arkadaşlardan hiç bir problem okumadım ... ama sıfır alıp daha motosiklete yeni başlıyan arkadaşların üzerinde acemiliklerini attıkları makinaları iyice herhangi bir şekilde nerdeyse hurdaya ayrılacak durumdayken ufak bi göz boyama bakımı ile değerinden çok aşağı fiyata satıp tabii bütcesi zayıf olup anaca alabilen arkadaşlar dan çıkan sesler bunlar haşatları yürütecem diye uğraştıkları için yaygara yapıyorlar... ya işte kendi kendime kızıyorum ne yapalım ...
süper ben bu parayı sagdece görüntüsü güzel oldugu için verir dimmm bencee fyat iyii
bu makinayı yakından gören başkaları oldumu