cok geçmiş olsun.allahtan yara almadan kurtulmussun.
Yazdırılabilir Görünüm
cok geçmiş olsun.allahtan yara almadan kurtulmussun.
Geçmiş Olsun Verilmiş Sadakan Varmış.. Alah Beterinden .Korusun MotorLu Araç Kullananları:|
Öncelikle geçmiş olsun...Geçen sene benzer bir kaza da ben yapmıştım.Maalesef yollar felaket bir durumda,rant uğruna kalitesiz asfalt kullanılmasının sonuçları diye düşünüyorum.E-5'te koca koca yarıklar var,oradan sıyrılayım derken arabalarla burun buruna gelmel işten bile değil.Motorundaki arızaların benzerleri benimkinde de oluşmuştu,ekstradan egzoz derin yaralar aldı ve koruma demiri de biraz yamuldu.Geçen gün Burhan ustaya götürdüm,koruma demirine balyoz darbeleriyle bir kaç müdahalede bulundu fakat başarılı olamadı düzeltmek için.Daha büyük bir balyozla ya da bir tornacı da düzelltirebileceğimi söyleyip beni uğurladı.Bu vesileyle eğer koruma demirin de bir hasar varsa orada problem giderilemiyor (yanlış hatırlamıyorsan 120 tl verip yenisini alman dışında ) Bu hasar için bana yardımcı olabilecek arkadaşların da bilgilerini rica ediyorum.
telekkürler..
Kazasız sürüşler dilerim.
Murat
çok geçmiş olsun.. allah beterinden saklasın.. ne zaman bir tehlike ile karşılaşacağımız belli değil.. :(
gecmiş olsun kardeşim insallah ılk ve son kazan olur.
bu bizim koruma demirlerini orjinali gibi yapabilecek, eski haline getirecek yerler var.. neresimi? herhangi bir sandalye fabrikası:::))) çok ciddiyim. birkeresinde sandalye fabrikasına girmiştim ve orada bizim koruma demiri dibi demirleri istedikleri gibi eğip bükecek, ve krom-nikelaj kaplayacak makine alet edevat mevcut.. söylemesi benden sandalye fabrikasını bulmak sizden.. böyle biyere gittiğinizde işinizi parasız ricayla bile yaptırabilirsiniz yada bi paket sigara parasına!!!
geçmiş olsun orada bende tehlike atlattım ama reflekslerim sayesinde düşmekten kurtuldum berbat bi yer aslında krosculara boşuna pist hazırlıyorlar salacaklar istanbul caddelerine
Gelmiş geçmiş olsun.
Lütfen biraz daha dikkat.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
geçmiş olsun...