:mrgreen: Hey gidi bee.. Celil abim gelmiş hoşgelmiş.. :p
Biraz daha kendinizi tanıtsaydınız Celil bey. Ne işle meşgulsünüz, motorunuz nedir, aslen nerelisiniz falan.. :p Sizi daha iyi tanımak isteriz :lol::p
Çok toy görünüyosunuz burdan :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
vay be cihan neleri bulmuş çıkarmış hey gidi günler hey nerdeyse 4 yıl olmuş nazar:cheesy:
o tarihten bu güne misafir geldiğim Raptor Rıders te bugün adminlik yapıyorum sizlerde bir gün adminlik yapabilirsiniz ama çok sabırlı ve katılımcı herkesin abisi (yardım adına)olmanız lazım
o zamandan bu güne 6 tane RR um oldu 2 eski kasa kartal gidon 2 adet eski kasa T gidon 2 adet spyder şu an sonuncusu olan 350cc spyder ile yola devam ediyorum darısı size :)
arada kısa bir dönem hyo gv 250 de oldu ama saymıyorum :)
Olum nereden nasıl bulabildin bu msjı ya,vay arkadas Hıkayenın baslangıcını bulmusuz da haberimiz yok:cheesy:
E bu mevzu bahanesiyle bize yakısır bir agac dikme gonullu organizasyonunu planlarımız arasına alırız artık8):cheesy:
Zor değil yav bulmak kolay müvekkilim.. Anılar güzeldir arada bir hatırlamak suretiyle :|
Abim sen de maşallah yani, RR binlik makine çıkartayım dese ona da hayır demiycen hemen zıplıycan ona :mrgreen: yok yok adminlik kim biz kim.. Daha moderatörlüğü beceremiyoruz.....
yanlız dikkatimi çeken kimse celil abiye teşekkür etmemiş oda hırs yapıp admin olmuş şimdi bilemedim butona bassammı basmasammı :?
hoşgeldin kaptan :D