-
Ergün Regal camiasına hoşgeldin. Seni artık Ankara da da tanıtırız. Tabii deli yarışçı demeyiz yani. Regalci olarak lanse etmeye çalışırız. Küçükken bana da deli derlerdi çünkü düz duvara tırmanırdım. Şimdi ben yaramaz çocuklara kızınca sen daha beterdin sesini çıkarma diyorlar.
-
Ankara da 5 sene kaldım o zamanlar otomobille yarışıyordum. Köroğlundaki MNG karşısındaki caminin altındaki garaj bizimdi. Sevindim , 2. memleketim sayılır. Çok arkadaşım var , yakında geleceğim zaten.Bi de unutmayalım , delilik , fazla zekilikten ileri gelir ! :evil:
-
vaaayy ankaralım. taşı garalım. benim memleketimdir yav ankara. iş icabı istanbuldayım ama orda doğup büyüdüm.
görüşelim bi ara beraber bile kaçabiliriz o taraflara. Aksu abimizlede tanışma fırsatımız olur.
-
Bende o MNG de 10 yıldır çalışıyorum. İş icabı bende 3 yıldır ordaydım 4 ay oldu geldim güzel Ankara ma.
-
aramıza hoşgeldin yalovalı kardeşim
-
anammmmm öcüüü gelmiş kacın cocuklar kacın ... neyse yok siz durun ben kacarımm ... :D
hoşgeldinnnnn speedygonzales
-
hoşgeldin speedygonzales. artık RR buluşmalarında ve festivallerinde yeni bir organizatörümüz daha oldu diyebiliriz herhalde..
-
Hoşgeldin speedy kardeş...
-
-
hoşgeldin arkadaş.yaz aylarında bazen yalova spor tesislerine denize gittigim oluyor.bu sene görüşürüz artıkın