Erken çıkarsan toplantı öncesi bilardo atak mı Bull'cuğum...
Buluruz bi pilardocu...
Yazdırılabilir Görünüm
Erken çıkarsan toplantı öncesi bilardo atak mı Bull'cuğum...
Buluruz bi pilardocu...
Olm dertsiz başına dertmi istiyon?
yaptığım 5 likleri ne çabuk unuttun :p
neyseki oraya gelmeden bi işim var kurtardın kendini 8)
ama istersen gel galata köprü altında 2 bira ısmarlayayım sana haftanın şitresini at
öyle gideriz mekana ha? cvp cepten ben kaçtım :p
Alkollü motor mu kullandırtacan bana???
No alkol!!!
Bilahare hatırlatırım ama sözünü...
5 mevzuunda da ters manyel verip kaçma yok öyle...
Yemezler...
Çok güzel bir akşamdı,öncelikle tüm katılımcılara paylaşımlarından ötürü teşekürler.Uzun zamandır arkadaşlarla bir araya gelememiştim,hasret giderdik!YineZamanın nasıl geçtiğini anlamadık,tesadüfen saate bakıp 24:00 olduğunu görünce yarın işe gidecek arkadaşları da düşünerek kahkahalarımıza ara vermek durumunda kaldık.Rıza abi Höşmerim tatlısı getirdi ona dadandık,saolsun sevincimize katalizör görevi yaptı.Masada hoş bir eda ve didiklenmiş 2 adet tatlı kasesi bırakarak yollara düştük.
*Boş viteste motorlu bir taşıt vurdurulmaz!
Tecrübe
Sevgiler
Comandante
arabA hiç vurdurulmaz :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
bull'a duyurulur! :)
malesef ben gelmedim enistenin motoru bozulmus onu tamir etik yolda kalmıs aklım oralardaydı ama neyse nasıp kismet tatlılarda kactı tuhhhhhhhh:(:(
Süper bir akşamdı. Comandante boş viteste motor vurdurulmaz konusunda verdiği ince örneklemelerle bizi kırdı geçirdi :). Bu arada İstanbuldan uzaklaştım diyemidir anlayamadım katılım acaip artmış gördüm. Yakışır arkadaşlar. Bir önceki haftanın sayısına ulaşılamamış olsada 80 civarında katılımcı acaip hoş bir olaydı. Sevgiyle kalın