Ali Usta'da Duro lastikler var. Arka lastiğimi geçenlerde değiştirmiştim. Çok memnunum.
Yazdırılabilir Görünüm
evet duroyu duydum bugun fuardan metzeler in fiyat kataloğuna baktım durodan daha kaliteli olduğunu duymuştum o kaliteye göre çıkardığım fiyat uygun geldi bana açıkçası.benim bu ali ustaya uğramam şart olcak sanırım :D teşekkür ediyorum yardımlarınız için.kısmetse pazar geldiğimde standınıza uğrıcam:cheesy:
Daha öncede dile getirilmiş soruların başında gelir kalın arka lastik takma olayı.
1-) Arka çamurluk yüzünden daha kalın lastik takamayız.
2-) Arka çatalı genişletebilip kalın tekerlek taktığımızı varsayalım, bu durumda ön dişli milini uzatıp arka dişliye paralel hale getirmemiz gerekir bunu kimse düşünmemiş vayyyy beeeeee sıkı motorcular :x eğer bu işlemi yapmazsanız önden arkaya çapraz şekilde duran zinciriniz daha 1 metre gitmeden ya atacak ya kopacaktır. Ön dişli milini uzatmak içinde üzerindeki nikelajlı kapaktan feragat etmeniz gerekir, ha bunları yazarken aklıma geldi :mrgreen: ön dişli uzatılınca zincir şase demirine yapışacaktır çünki arka tarafından geçiyor.
3-) Baktıktı astarı yüzünden pahalı gelin vazgeçin siz bu işten, sevgilerle 8)
tayfun süper aydınlatıcı bir cvp teşekkürler..