Benim motor u almam bir kaç hafta daha sürecegi için bir dahaki buluşmada katılacagım aranıza inşallah arkadaşlar ..
söylediginiz yeri biliyorum..
İyi eglenceler dilerim...
Yazdırılabilir Görünüm
Benim motor u almam bir kaç hafta daha sürecegi için bir dahaki buluşmada katılacagım aranıza inşallah arkadaşlar ..
söylediginiz yeri biliyorum..
İyi eglenceler dilerim...
motorlu katılım şart değil
yaya olarakta gelebilirsiniz :mrgreen:
Bi aksilik olmazsa bende oradayım
mecidiyeköyden rönepark'a geçecek birisi varmı :?
sorularım birilkti :p benimde gelmem lazım ama yol iz bilmiyorum abiler ablalar.
:(:(:(:(:(
yokmu kimse bu tarafdan geçecek
merhaba feryadına cevap vereyim dedim:mrgreen: ben gelemiyorum ama yol tarifi yapayım istersen öncelikle yeşilköy'ün yerini biliyormusun biliyorsan internasyonel hospital ( yazılışı tam bu şekildemi bilmiyorum ) hastanesinin 40-50 mt. ilerisinde hastanenin önü ters yön olduğu için sağdaki yoldan ilerleyip aşağıdan sola dönerek hastane yoluna çıkabilirsin yola bağlandığı noktada röne park 'veya yakınna çıkarsın takıdığın yeri sor kolay gelsin
Biz beşiktaştan gelicez ama belki araba olur o yüzden motorcu arkadaşlala konvoy yapamayız yazık olur size o trafikte
M.Köy'den dümdüz bas Haliç Köprüsüne doğru. Haliç'i geçtikten sonra sürekli mavi renkli Atatürk Havalimanı tabelalarını takip et. Yıllar sonra... :)
Devam ediyorum. Taa ki artık Hava limanı tabelası sağ tarafı ama Florya veya Yeşilköy tabelası düz gösterene kadar. İşte ben orayı geçtikten sonra sanırım Florya tabelası geliyordu. Oraya girdim, birilerine sordum ve gösterdiler. Sen o hastanenin adını da ezberle, Rönepark'ı bilmeyenlere hastaneyi sorarsın :D
Şimdilik katılımcılar.
Foreman'dan ses bekliyorum. Buluşma yapalım fikri ondan çıkmıştı, kendisi yok.
1- carvalho
2- adalı (?)
3- Bull
4- Demir77
5- Yeniköylü_UA
6- Cenker (?)