Ben ortadaki şişeye yogunlaşmalı derim.Şarap şişesi ile şişe çevirmece bile oynamıştır bunlar :)
Yazdırılabilir Görünüm
Ben ortadaki şişeye yogunlaşmalı derim.Şarap şişesi ile şişe çevirmece bile oynamıştır bunlar :)
lingo lingo şişeler hehehehe :p
benim hikayem hazır... fotoroman olması için diğer fotoları bekliyorum... :mrgreen:
Hadi ikinci resim nerde:pls:
hikayemızın ıkıncı karesını bu aksam eve gıdınce eklıyıcem merak etmeyın.
hadiiiii fotoromanı bekliyoruz :mrgreen:
Evet sonraki aşamada biralar tokusturulmaya basladı muhabbetin dozajı artmaya ve serefe demelerın sayısı zamanla orantılı olarak artmaya basladı bı yandanda diğer el ufaktan ufaktan sarap sısesınıde gitmeye basladı
http://img191.imageshack.us/img191/2734/grnt003p.jpg
AHAAA gidişat tam beklediğim gibi 8)
Alperin şişeye sarılışındaki isteğe arzuya bakın hele :p
3.resimden korkmaya başladım ben :mrgreen:
şişe de durduğu gibi durmaz (de ayrı yazılıyor)
Hikayenın son ve 3 karesini bu aksam yayınlıyıcam
Yanlız uyarmadan edemıcem 3 resim (+18) resimdir.Kalbi olanlar bakmasın.Cinsel unsurlar ıcermektedir.Rahatsız olup sonradan olumsuz yorum yapacaksanız sımdıden belırteyım konuyu aksam acmayın hatta bıdaha hıc acmayın.
ahan da konfüçyüs konustu:?
Olum senın felsefeni cozduler sen hala ınceden ınceden laf ...yon
K onfüçyüs'ün felsefesi, ahlak ile siyaset felsefesinin ağırlıkta olduğu bir felsefeydi. Bu felsefe, hep devinimli olmalarına karşın gök ile yerin birbirini dengeleyen güçler olduğu, ortak varoluşlarının uyumlu olduğu inanışına dayanıyordu. Konfüçyüs'e göre insan bu koşullara tabidir, evreni örnek alıp ona benzemeye çalışması gerekir. Orta Öğretisi'nde şunlar söylenir: "Bu denge, dünyadaki tüm insan edimlerinin çıktığı eşsiz köktür; bu uyum tüm edimlerin izlemesi gereken evrensel yoldur."