Bak firma kuracaksan iş değişir zannedersem proje ücretini firmaolarak alıyorsun biraz daha pahalı ama bir kereye mahsus oluyor o zaman değer tabiki
Yazdırılabilir Görünüm
yapabiliyorsan yap hocam ilerde keşke yapsaydım diyeceğine yapdım ama olmadı denedim en azından dersin. :cheesy:
Aynen dostlar....
Uzaya katılıyorum. Custom motor yapacağım diye sezonu kaçırma derim. Sen al motorunu, gezelim güzel güzel, hem daha da gaza gelirsin, işi hızlandırırsın...
:) yaparız neden olmasın...ama bu ıse sıfırdan degılde hazır bır motoru oynayarak yapmak kagıt kurek derdınden kurtarır...ne ruhsatı ıle ugrasırsın nede tescılınde...
125 cc çin malı komple motorlar faturalı olarak geçen sene satılıyordu...400-500 arası bir şeydi....İstanbul da sirkeci ye, İzmir de de çankaya taraflarına sorabilirsiniz...
Arkadaşlar bir şeyi netleştirmek istiyorum...:D:D
ilk fırsatta regali alacagım zaten ...
Ancak sıfırdan yapmak istedigim custom chooper çok uzun zamandır aklımda olan belki iki sene sonra bitecek bir proje...
oldukçada maliyetli...ve vakit emek isteyen bir iş...
Neden şimdi konuştum bunu sizler gibi tecrübeli arkadaşların fikirlerini paylaşmak için..
İşallah nisan ayı içerisinde motorumla eşlik edecegim sizlere...:D
(Ulen bu evdeki hesabın çarşıya uydugu bir gün yokmudur kardeşim..:D)
Selam arkadaslar.
Sifirdan motor yapmak bencede cok maliyetli + proje tescil laboratuvar test sonuclari dernek onaylari trafik tescil falan derken hazir imal edilmis bir harley fiyatina kafa kafaya geliyor.
Baslangic olarak maliyet bakimindan eski tescilli amaca yakin bir donor motor almak. Mesela 80~90li yillardan bir chopper uzerinde istedigin degisikligi yapip deneme yanilma yolu ile hem ogrenmek hem tecrube etmek. Bu sekilde trafik tescil sikintisida olmaz. Bunlari yaptiktan sonra sifirdan yapmak daha mantikli chunku OCC ye ozenerek boyle birseye kalkismak hicde ucuz birsey degil bitis rakami 20 000~30 000$lara varir. Denemek icin okadar paraniz varsa no problem.
hocam konu tarihlerine dikkat edersek sevinirim...