yine yakalamışın ayrıntıyı kino baba.....hehehhehe.... :+1:
Yazdırılabilir Görünüm
yine yakalamışın ayrıntıyı kino baba.....hehehhehe.... :+1:
hoşgeldin üstad aramıza...
zafer kardeş aha şimdi hoş geldin aramıza :cheesy: ( şşşşşşşşş gezgincim kamyoncum irtibatı koparmayalım seneye eşya naklimiz var )
hoş geldin zafer...
BÜTÜN DOSLARA TEŞEKKÜR EDERİM ANK. DEN YENİ GELDİM.ANCAK HABERİM OLDU AYRICA SİZİNLE TANIŞMAMA SEBEB OLAN =0KAN= ARKADAŞA TEŞEKKÜR EDERİM
ahan şimçik bende yeni geldim..
önce eskişehirde emrah komtanımızın misafiri oldum.. çok zahmetler verdim... ama iyi rakı içtik heee...makarada süperdi ne diim çok eğlendik...kıskananlar çatlasın....mesela yaşar gomtanım çatlayabilir ...olmadı kino babada çatlasa olur yani bi mahsuru yok ...zuhahahaha...
soora ertesi gün yani bu gün vedalaştık vee dooruu kime gidiimm kime zahmet vereyim derken ... aksu babayı buldum ankarada .. daha doorusu buluştuk .. ankaranın ördeği olduğum için saolsun geldi aldı beni yol dan ..hehehe....fazla vaktim olmadığı için olayı ucus atlattı tabiiki...yoksa bi rakıda ankarada içilirdi yanii... yavv ne kadar zevkli sanal ortamda tanıştığımız abilerimiz kardeşlerimizle buluşmak tanışmak... valla çok züppper olay.. herkeşe tavsiye ederim....
zafer kardeşim kanaldan fazla ayrı kalma .. zor buluyom zatti samsunluları....tek bırakmayın beni...
okan sen şimdiden tanışma gezilerine başlamışsın :alkis: eeee tadınıda yakalamışsın emrah komutanla :+1: aksu babayıda ankarada.... bende her pazartesileri ankaradaki gimat sahasın dayım babaya selamlar istegi varsa bizim buralardan hallederiz..elimizden geldigi kadar :roll:
Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
:oops: :oops: :oops: ya kardeşim sen buralara senin pat pat mötürünlemi gidiyon valla ben bişey :? yoksa samsun gezileri gi
bim salliyonmu heh heh heeeeee arkaşına canım feda harbi çocuk sevdim kepekli falan harbide kabul faslından
gomtanım sana delil sunsak onada fotoşop dersin şimçik....ağzımızla kuş tutsak olmuyo nası ossa....motörlede gitmedim .. arabayla gittim....emrah komtanımızın resmi var ama onun makinesinde...ama ben ondan gizli bi resmini çektim regal rartorlu montu var çok hoşuma gitti valla....ahan da resmi....hehehehhe.....Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
http://upload8.postimage.org/306911/FotoA_raf_0134.jpg
ahan bu da aksu babanın işyeri.... acaip karizma adammış beaa.....
http://upload8.postimage.org/306917/FotoA_raf_0135.jpg
az evvelde carvalho selçuk yanımdaydı samsuna gelmiş.. ama hemencik kaçtı akşama buluşcass inşallah....ulaaaaa....uluslar arası olduk nerdeyse bea....
tamam tamam bu sefer inandık hah büle fotolarla ispatlıcan