umarım öyledir ama ben yine de karbüratör ve diğer ayarlara baktıracağım. teşekkürler.
Yazdırılabilir Görünüm
umarım öyledir ama ben yine de karbüratör ve diğer ayarlara baktıracağım. teşekkürler.
selamlar
benimde 2006 raptor 250 var motorumu yeni aldım
motoru denemek için biraz devirli kullanmama rağmen 35 tl'ye yani 9,5 litreyle 350 km yol yaptım buda yaklaşık km'de 100 KURUŞ yakyo demek .
senin motorunda yaklaşık km de 108 kuruş yakıyo demek bence hemen hemen aynı
tabiki bu devirli kulanmayla,hava filitresiyle vs lerle de ilgili.
En son rekorumu yazmayı unutmuşum bir depoyl 296 km (sürekli ibreyi zorlayarak kullanmıştım bu depoda). Facia:?::(
Artık Km hesabı yaparken, hangi benzinciden hangi benzin markasını kullandığımı da göz önünde bulunduracağım bakalım benzinin etkisi ne kadar...
Selamlar,
Motoru sıfır aldım ve ilk benzinimi 97 oktan koydum. İyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum. 97 oktanın sübaplara ve yakıt deposuna zarar verebileceği daha sonra bi kaç yerde okudum. Sizce 97 yada 95 hangisini kullanmalıyım..? Bilgilendirirseniz çok memnun olurum.
Keyifli sürüşler, yolunuz açık olsun.8)
95 oktan kullanmani tavsiye ederim. 250 cc'nin motor komplikasyonu 97 oktan icin uygun degil. Daha fazla benzin yakar daha dusuk verim alirsin.
Bence de 97 kullanma. Ben bir iki defa kullandım, farkı hissetmedim .Bazı kişiler veya pompacılar farkı yok/ zararı yok deseler de Regal çevrelerince kullanılmaması tavsiye ediliyor. Bir de oktan mevzuyla ilgili olarak çok güzel bi konu olacak forumda. Okumanı tavsiye ederim.
Arkadaşlar Merhaba, Regal Raptor DD250E-9 var bende 2005 model yakıt konusunda beni mahvetti 20TL'ye 60 Km gidiyor. Kaç yere gösterdim kimse yapamadı adam akıllı bir tamirci yok zaten Muğla'da. Konu ile ilgili fikri olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Motormu o scootermı :D maşallah kokluyor ;) gez gezebıldıgın kadar ;)
2010 'un konusuda pörtlemiş :D yazan arkadaşında 1 mesajı var :)