Arkadaşım,coşkun duyguların eksik olmasın.Yaptığın Km. ve süre çok norma.Hiçbirşey hesaplandığı kadar uygun olmuyor.Dilerim hayalindeki Km.leri yaparsın.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
Yazdırılabilir Görünüm
Arkadaşım,coşkun duyguların eksik olmasın.Yaptığın Km. ve süre çok norma.Hiçbirşey hesaplandığı kadar uygun olmuyor.Dilerim hayalindeki Km.leri yaparsın.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
abi mest ettin beni ya8)çok güzel anlatmışsın..bende inşallah yakında bi regalci olucam ve zonguldak balıkesir arası yapabilirmiyim die düşünüyordum aldın götürdün düşüncelerimi:|500km yol hayli hayli gidilir bunu anladım:)teşekkürler
gidersin kardeşim hiç gözün korkmasın. yalnız bağımlılık yapıyor haberin olsun. döndükten sonra 1 hafta boyunca elimi bile sürmek istemedim ama şimdi tekrar gitmenin planlarını yapıyorum. birde şöyle bir durum farkettim. amerikan bilardonun 3 topu körelttiği gibi uzun yolda sürmekte şehir içi sürüş becerisine zarar veriyor. şehir içinde sürerken bir tuhaflık hisediyorum umarım zamanla geçer.
üstad bu şekilde deneyimlerinizi yazdıkça daha çok şevkmimiz gelmiyosa bende yusuf değilim :)