ozaman ben yaptırabilirim alper abi hihih :) yav lastiklerim zaten kabak oldu drift yapıyorum yolda zamanı gelmişti :D
Yazdırılabilir Görünüm
ozaman ben yaptırabilirim alper abi hihih :) yav lastiklerim zaten kabak oldu drift yapıyorum yolda zamanı gelmişti :D
Ömer sen gönüllü oldun bakiorum hemen alıyorum 3 4 tane beyaz kalem boya boyuyoruz ona göre ve süper olucak eminim
benim makinede de hoş durabilir beyaz klasik
Arkadaşlar konu eski hortlattım. Tuğrul cevap sende aslında senin kawasakide vardı sanırım. Cevabını bekliyorum.
8)
350 daytonamın lastiklerine beyaz yanak taktırmak istiyorum. Motorsiklette Yanak kullanan arkadaşlar illaki olmuştur. Dezavantajı varmı. Tehlike yaratırmı. Balans problemi yaşarsın diyolar. Da diyenler motorsiklet kullanmış değiller. Görsel olarak çok beğeniyorum. Fikir görüş ve yardımlarınızı bekliyorum. Forumda görsel bulamadım bu konuda.:soru?
baya baya eskiden:) lastikteki beyaz yanak lastiklerdeki yapım faklılığı belirlermiş fakat günümüzdeki lastiklerin hepsi teknolojiyle beraber tek tip olduğu için günümüzde beyaz yanaklı lastikler sadece şekil den ibaret yani demek istediğim dezavantajlı bi durum yok renk ve zevk meselesi kanımca. 👍
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu beyaz yanak dediginiz olay şu takılan çerçeve gibi dalga doğru dimi ?
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2016...ed84209793.jpg gibi 😆
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi