:) en sonunda bisiklet alıcam ya :) kafam karışıyor biraz açarmısın bu konuyu nasıl yani o fiyata alıp 6 bine çıkmayalım ?
Yazdırılabilir Görünüm
:) en sonunda bisiklet alıcam ya :) kafam karışıyor biraz açarmısın bu konuyu nasıl yani o fiyata alıp 6 bine çıkmayalım ?
Ucuz diye alıp da, bozuk çıkarsa birkaç bin liranı tamire, parça değişimine bakıma vs verirsin 8)
benım gıbı tıtız bı adamsan ornek ;
alırsın krom paslanmıstır x bıyerden ses yapıyodur cekısı dusuktur ve bı dagıtırsın e dagıtmısken balataları felan da deıstırelım dersın malıyet 300 400 iken olur sana 1000 1500
ben motoru aldıgımda tum balataları tellerı deıstırıp oyle bıneyım dedım toplam malıyet 50 100 arasıydı ılk etapta bana 500 600 tl masraf actı elımıze almısken onuda deıstırelım bunuda yapalım derken artıyo onu demek ıstedım
ama sonucta eger motor kısmı saglamsa eger bı kere masraf yaparsın sonra yollar senındır ;)
Çok teşekkür ederim. İnsan çok araştırdığında da kafası karışıyor ama sanırım hyosung gv 250 üzerinde yoğunlaştım diğer forum sitelerinden de baktığım kadarı ile sanırım diğerlerine nazaran daha ii bir alet gibi ... Hayırlısı ile güzel bir tane 2 .el alıcam ...
Uzun lafın kısası; maddi durumun şu sıralar yeterli değilse Regal Raptor, biraz daha kasabiliyorsan GV250, paran çoksa Harley, paran çok çok çoksa biraz da bize ver :p
senin canın sağolsun para ile işimiz olmaz :) bize dost arkadaş lazım :) söz çok param olursa seni unutmayacam :))