peki bu cihazı cep teline bağlama imkanımız varmı?
Yazdırılabilir Görünüm
peki bu cihazı cep teline bağlama imkanımız varmı?
Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
Sende çok şey istiyorsun be kardeşim istersen tv de bağlıyalım internet falanda :lol: :lol:
yok muslum baba o kadara gerek yok cep telefonu nu bi şekilde ona bağlayabilsem yeter bana :D aileyi zor ikna ettim motor olayına sık sık arıolar simdi bakmayınca merak olayından bi ton laf yiyorum da onun için şettirdiydim :D
bluetooth sistemi daha kolay kullanım sağlıyo. hem telefon hem telsiz içinde ayrı ayrı sisteme gerek kalmıyo. ayrıca müzikte dinliyosunuz
bluetot sistemi bu kadar ucuza mal olabilio mu????
cok ucuz değil ama kullanım acısından kablolu sisteme göre daha iyi en azından kablo kalabalıgı ve sistemde gereken ayırıcıya gerek kalmıyo neyi nereye koyucam diye dusunmuyosun
Alıntı:
uğurcuk cep telefonunada bağlanır.her şeyede al bi kulaklık mic. sistemi ve şu yolu takip et
ucundaki jakı kes içinden 4 adet kablo vardır. 2 si microfon 2 si kulaklık ..... kendi tlf.nunun kulaklığının orta kısmındaki düğmeli mikrofonlu kısmını ortadan aç içinde kulaklıkların bağlantı yerinden ayır kask kulaklıklarına bağla microfonuda ayır onun kablolarınıda kask microfonuna bağla yanlız içinde ufak bir düğme gibi malzeme var onun kendi microfon bağlantı yerine bağla işte tamam oldu sana tlf.nuna kulaklık sistemi al tlf. otamatiğe işlem tamam eger beceremessen götür bir elektronik tamircisine 4 teli lehimlettir alacakları 2 veya 3 ytl..
yane sizinkinin aynısından mı yapayım gomutanım :D zamane gençlik işte herseyi hazır olsun istioz:D peki bu kulaklık sistemini almak istersek nasıl yapacaz telmi açacaz mailmi atacaz bi web sitesi yok galiba kimse onun varlıgından söz etmemiş???bu konuda yardım ?Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Cevap: Açık ve Çeneden Açılır Kasklar İçin OHS-550 Kask İçi Kulaklık Sistemi Tarih: 17:04 07-Haziran-2007Alıntı:
--------------------------------------------------------------------------------
ugurcuk demiş ki:
yok muslum baba o kadara gerek yok cep telefonu nu bi şekilde ona bağlayabilsem yeter bana aileyi zor ikna ettim motor olayına sık sık arıolar simdi bakmayınca merak olayından bi ton laf yiyorum da onun için şettirdiydim
uğurcuk cep telefonunada bağlanır.her şeyede al bi kulaklık mic. sistemi ve şu yolu takip et
ucundaki jakı kes içinden 4 adet kablo vardır. 2 si microfon 2 si kulaklık ..... kendi tlf.nunun kulaklığının orta kısmındaki düğmeli mikrofonlu kısmını ortadan aç içinde kulaklıkların bağlantı yerinden ayır kask kulaklıklarına bağla microfonuda ayır onun kablolarınıda kask microfonuna bağla yanlız içinde ufak bir düğme gibi malzeme var onun kendi microfon bağlantı yerine bağla işte tamam oldu sana tlf.nuna kulaklık sistemi al tlf. otamatiğe işlem tamam eger beceremessen götür bir elektronik tamircisine 4 teli lehimlettir alacakları 2 veya 3 ytl..
:? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? :? ya uğurcuk şimdi beni dellendirme :lol: :lol: :lol: :lol: koçum forumun başında firmanın adresi falanı filanı varya yawwww
bende de prm telsiz var 3km menzili varmış öyle yazıyor :D hiç kullanmak nasip olmadı bencede bluetooth kulaklık daha pratik değilmi bu kadar kablo ya falana filana ne gerek varki