Frantic dinlerken çok pis gaza geliyorum ara gazı bol bir sürüş gerçekleştiriyorum :D
bi sıralama yapiyim top 10'umu çıkartayim yayınlarım burada :)
Yazdırılabilir Görünüm
Frantic dinlerken çok pis gaza geliyorum ara gazı bol bir sürüş gerçekleştiriyorum :D
bi sıralama yapiyim top 10'umu çıkartayim yayınlarım burada :)
motorun sesi
Müzik zevklerimiz uyuşuyor sanırım. (Kullanıcı adından da bir bass geçmişi var herhalde:)
Bence de yol müziği, tamamen ruh halinizle alakalı bir seçim. Benim rock-blues-heavy- fusion preset tarzında playlistlerim var. Duygu durumuma göre takıyorum birini. Rock Önerilerim:
Müzik zevklerimiz uyuşuyor sanırım. (Kullanıcı adından da bir bass geçmişi var herhalde:)
Bence de yol müziği, tamamen ruh halinizle alakalı bir seçim. Benim rock-blues-heavy- fusion preset tarzında playlistlerim var. Duygu durumuma göre takıyorum birini.
Rock Önerilerim:
1. Sunshine of your love (Cream)
2. Cocaine (Cream)
3. The Pusher (Steppenwolf)
4. If 6 was 9 (Jimi Hendrix)
5. Turn the page (Bob Seger)
6. Route 66 (Chuck Berry)
7. White Rabbit (Jafferson Airplane)
8. Hurricane (Bob Dylan)
9. Whole lotta love (Led Zeppelin)
10. Sweet Home Alabama (Lynyrd Skynyrd)
11. Anarchy In the U.K. (The Sex Pistols)
12.Paranoid (Black Sabbath)
13.Riders on the storm (The Doors)
14. LA woman (The Doors)
15. Dream on (Aerosmith)
16. I Heard It Through the Grapevine ( Marvin Gaye)
17. Born To Run ( Bruce Springsteen)
18. Won't Get Fooled Again (The Who)
19. Like rolling stone (Bob Dylan)
20. Louie, Louie (Chuck Berry)
niye kimse türkçe müzik dinlemiyor, yolda favorim arabesk fantazi, aşıksan vur saza şöförsen bas gaza falan filan ;))
Türkçe de dinliyoruz tabiki. Öneri-yorum :
1. Güneye giderken (Bulutsuzluk Özlemi)
2. İki yol (Mavi Sakal)
3. Eylül akşamı (Bülent Ortaçgil)
4. Fırt Emin (Yaşar Kurt)
5. Aşkın gözü (Malt)
6. Sarı çizmeli Mehmet Ağa (Kurban yorumu)
7. Yusuf (Acil Servis)
8. Cherokee (Yavuz Çetin)
9. Why high one why (Fikret Kızılok)
10.Venceremos (Anonim:)
usta konuyu spıtcam ama bişi gördüm gecenlerde benım servıse gelen bı amcadan ( amca dıyorum adam 57 yaslarında dragstar kullanıyodu) kadıköy yazıcı oglundan pille calısan usb ve hafıakartları gırısı olan bı alet almıs, kikdörtgen bişi yaklasık 2 iphone boyunda, üzerinde 2 tane kolonu var ufak.baglamış gidona 2 tane u kelepçe ile alttan. bıde akuden cakmaklık cekmıs bağlamıs onuda pil haznesıne. takıyo usb yı acıyo sesını gayet gezıyodu goldwing havasında. 30 tl aletın fıyatı 20 tl ıscılık bırde cakmak soketı 10 tl fln. 60 tl ye motorda müzik yeyfi.
Bahsettiğin müzik çalardan bende de var usb li hafıza kartlı bişey. Sanırım aynısı. Bende monte etmeyi düşünüyodum motora. iyi fikir verdin. Gidon da güzel bi yer ayarlama lazım onun için ama ses az çıkıyo onu da çözmek lazım :(
onun için 2 çözüm var.
1. si içindeki 2 hoparlörü daha kaliteli bişey ile değiştirmek.
2. indirdiğin parçaların kaliteli kayıtlar olmasına dikkat etmek...
buarada senın gidona sıgarmı bılmem ama adam tam gidonun ortasındakı alana koymuş, gidonu tutan takozların üzerine. aletle takoz arasınada 2 tane sılıkon conta koydurmus titreşimide kesmiş. montaj içinde aletın alt kısmına 4 delik acmıs gidona paslanmaz u kelepçelerle tutturmuş... güzel olmuş bence :D
Üstündeki hoparlörü devre dışı bırakıp büyük hoparlör koyma düşüncesindeyim(yan çantalara) hem daha kaliteli hemde biraz daha büyük. Gerçi en güzel müzik sesi motorun sesi dinlemesi çok hoş oluyor ama uzun yolda arka planda çalsa hiç fena olmaz yani :D
[quote=teoman25;96110]motorum şuan yok, ama aldığımda uzun yolda dinleyeceklerim şunlar
benimde motorum yok ama arabayla uzun yola çıktığım zaman Porcupine Tree dinliyorum. Rock severlere tavsiye ederim.