baba sende ne yaptın yav bizim motorlarda o kadar vibrasyon yokki sen mondial veya jinlunla karıştırdın herhalde :P
Yazdırılabilir Görünüm
baba sende ne yaptın yav bizim motorlarda o kadar vibrasyon yokki sen mondial veya jinlunla karıştırdın herhalde :P
sevgili adminim hepsi aynı hiç birinin birbirinden farkı yok sadece bizimkiler su soğutmalı al dene 1 hafta sonra akrep,yelkovan ve diğer oku saat camının dibnde görürsün sen en iyisi dijital tak (5 kaat) dalgana bakkkk :P :P :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
bizim class ada oluyormu Emrah?Alıntı:
emrahkucukgirgin Nickli Üyeden Alıntı
olmaz kardeşim olmaz dijitaller var hemde ışıklı cinsinden 5 ytl. tak geceleyin bilem morumsu işıkla bak.....Alıntı:
OnurBerberoglu Nickli Üyeden Alıntı
Ben gidonu nostalji tipi guguklu saat takıcam, ama her saat başı o kuş ordan çıkıp ağzıma girermi diye düşünüyorum hep :?
bu saatlerde çin malımı acaba :? :evil:
Çinli motora çinli saat daha ne olmalıki :)
ben zati TAYIMA ,KARAOĞLANIM" a çin malı aksesuardan başka bişeyi layık görmem şahsen :D :mrgreen:
kaskı kapalı tut bişey olmaz ..sadece zaman içinde kaskın camında ufak gaga izleri oluşabilir sende o zaman kaskı değiştirirsin olur biter :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
Ağzıma girsin daha iyi valla, her seferinde kaskmı alcam ben şimdi töbe ya :)Alıntı:
OnurBerberoglu Nickli Üyeden Alıntı