reshoden Nickli Üyeden Alıntı
Talihsiz olaylar silsilesi dün de peşimizi bırakmadı :(
Bildiğiniz üzere, Hasanpaşa Motorsikletçimden alınan motoru hemen çok yakındaki söğütlüçeşme isparka bırakmıştım. Dün, regalci arkadaşlarım samet ve asım bana yardım için geldiler. Motora bindik, benzin almak için rıhtımdaki total'e doğru yol almaya başladık. Ben arkadaşın 250 E9, benim motoru asım sürüyordu.
Boğadan aşağı döndük, yolu ben biliyorum diye bizim motor öndeydi. Samet kenara çekti, zira asım ortada yoktu. Telefonum çalıyordu. Asım benzin bitti dedi :)Yani aldığım motorun benzini sanırım toplam 1 km yapmadı.
Geriye gittik. Gittiğimizde benzin nasıl biter falan diye konuşurken Asım "anahtar nerde" dedi. Kontağın üzerinde anahtar bırakılmaması gerektiğini anladık. İki anahtar da kayıptı :)
Samet ve Asım anahtarı bulmak için geri gitti. 10 dakika içinde buldular. Anahtarın biri komple, diğeri de az bir şey kırılmış. Sağlık olsun dedik. Diğer motora atladık. Benzin almak için Total'e gittik modadaki. 1,5 lt lik su şişesini boşaltırken 3 polis ekibi benzinliğe geldi. Çay falan aldılar. Pompacı da polis burda veremem şişede benzin dedi :)
Polislere biraz yalvardım. Kağıt alacaksın dediler. Gittim kağıdı aldım. Ben kağıt almak için köşeyi döndüğümde tüm polisler gitmiş :) Sinirden güle güle benzini aldık. Araca koyduk.
Ondan sonra da çok ufak şeyler oldu fakat gelebildik Ataköy'e.
Kullanan arkadaş, gidon ve süspansiyonun ayara ihtiyacı olduğunu söyledi. Gidon yumuşak manevralara izin vermiyor, çok sıkmış olabilirler vidasını dedi. Süspansiyona kesin bakılması gerektiğini belirtti. Onun dışında iyi motor ama alışmadan çıkma trafiğe dedi. Son olarak da şunu farkettik, deponun ortasından giden krom parça biraz yamuk sola doğru. Tam ortalamıyor depoyu. Düzelttirebilir miyim bilmiyorum.
Şimdi artık geceleri çıkıp biraz alışmaya çalışacağım. Artık olduğu kadar:)