lastiğin ebadı büyünce sürtme yapabilir ama denemeden net bir şey söylemek zor buz motordan lastik değiştiren arkadaşlar vardı nosu onlarda olabilir konuyu gören olursa yazarlar sendeki no eski olabilir 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Michelinde de arka yokmuş, ha bu arada michelin chopper lastiği getirmeyi durdurmuş, hasbel kader varsa ellerinde fuar zamanında kalma, bayat lastikler, tavsiye etmem.
Yalnız Mustafa Ustayla konuştum, durum böyle dedim. O zaman önü michelinden arkayı metzeler den alcaksın dedi. Dedim usta ne diyorsun, dişi mişi her şeyi farklı motorların, haa öyleydi dimi dedi. Bu da böyle bir anımdır.
Arkadaşlar 90/90 21 ön 160/80 16 arka Tubeless metzeller Marathon tip lastiklerimi taktırdım.
Uzatmadan şunu söyleyeyim, şu an asıl sürüş keyfi yaşıyorum. Bundan öncesi eziyetmiş.
Motorun orjinal lastiklerini tutup tutmamak sizin kararınız, ama bence bir saniye bile düşünmeden değiştirin lastikleri.
Motorum daha önceden yatmıyormuş. Motorum daha önceden yol tutmuyormuş bunu anladım...
90 a 90 hiçbir sorun yaratmadı. Mustafa usta da teyit etti, şahane oldu lastikler diye. lastikler 770 liraya geldi 50 lira da takma parası almışlar (anes motordan aldım, anes gel ücretsiz takalım demişti, ama serviste diye uğraşmadım benim leylalığıma geldi o fazladan 50 lira)
normal 250 liklerin ölçülerini bilmiyorum ama piyasada spyder lastiği yok, son metzeleri ben aldım, michelin komple bitmiş. pirelli kimse tavsiye etmiyor. E başka da marka kalmadı benim bildiğim, tavsiye edilen. O yüzden çok şanslı kabul ediyorum kendimi=)
Celil abi belki çekmeceye gelirim bir gün, yüzmeye falan =D O ara sen de bir test edersin, bak gör nasıl kaymak gibi oldu.
=D