Olabilir kaçabilirsem mutlaka gelirim. İsim yazdırmayayım o zaman supriiiizzz yaparım :D
Yazdırılabilir Görünüm
CELİL;96232]Merhaba arkadaşlar genel istek üzerine yaz bitmeden çok katılımlı bir tanışma sohbet çay keyfi için bu hafta sonu (17-18 eylül ) cumartesi veya pazar genel talebe göre belirlenecek yeşilköy röne parkta buluşup biraz sohbet edelim haydi kimler var elleri görelim :cheesy::cheesy::cheesy:
1- CELİL
2-ağfndrdm
3-MaRCoS
4-slamdunk_tr
5-inona
6-telkarinn
7-enginogurlu
8-DAYTONA
9-Alpay ?
talapler pazar gününe fazla
TOPLATI PAZAR OLUYOR saati netleştirelim :)
celi abi eğer sabah kahvaltısı tarzında olacaksa erken saatte olur yada öğlen atıştırması olarak 1 gibi olur cay simit iyi gider :D
aynen abi bencede pazar sabahı yatmak istiyor insan :D 13.00 da karar kılınıyo varmı fikri olan :D
hani yaa bu kadarmıyız ? :cry::(
Sabah bana daha uygun gibiydi ama gelmek için elimden geleni yapacağım.
Ben de gelirim her türlü ama 15-00 18:00 arasında evde olmam gerekecek, ona göre en kötü uğrar dönerim. Bir de röne park neresi :D Gerçi ağalarla giderim ben =) Haber et bana, birlikte çıkalım.
Merhaba arkadaşlar genel istek üzerine yaz bitmeden çok katılımlı bir tanışma sohbet çay keyfi için bu hafta sonu 18 eylül pazar saat 12.30 da yeşilköy röne parkta buluşup biraz sohbet edelim haydi kimler var elleri görelim :cheesy::cheesy::cheesy:
1- CELİL
2-ağfndrdm
3-MaRCoS
4-slamdunk_tr
5-inona
6-telkarinn
7-enginogurlu
8-DAYTONA
9-Alpay ?
10-reshoden
TOPLATI PAZAR OLUYOR saati 12.30 YEŞİLKÖY RÖNE PARK :)