hocam aramıza hoş geldiniz... allah tekerinize taş değdirmesin... kazasız belasız yengemizle beraber kullanırsınız inşallah.. eskişehire bekleriz sizleride.... :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
hocam aramıza hoş geldiniz... allah tekerinize taş değdirmesin... kazasız belasız yengemizle beraber kullanırsınız inşallah.. eskişehire bekleriz sizleride.... :cheesy:
motorunuz boğuldu hocam..motoru ilk çalıştırmada gaz koluna elinizi bile sürmeyeceksiniz mümkünse. :PAlıntı:
afaydin Nickli Üyeden Alıntı
Hocam yeni motorunuz hayırlı ugurlu olsun, Allah kaza bela vermesin. Ama motorunuz ilk nazını yapmış gördüğüme göre, fazla naz aşık usandırır derler ya bu motorlar ne kadar naz yapsa bizler usanmıyoruz.
Ali Fuat hoca hoşgeldin
Bana göre isabetli bir motor alımı yaptın, senin açından sevindim, satan arkadaşın tarafından bakınca da üzüldüm ama her ikiniz içinde hayırlısı böyleymiş. Allah dan kazasız sağlıklı sürüşler dilerim. 19 Mayıs Sakarya gezisine gelirsen orada görüşürüz. Selamlar
Hoşgeldiniz...
Hoşgeldiniz hocam sefalar getirdiniz.Bu arada Yavuz kardeşimizin motorunu satmaktan vazgeçtigi için bende çok sevindim.Hocamında dediği gibi azalmamak lazım çoğalmak lazım
kardeşim hoşgeldin paylaşımlarınla sitemizi renklendirmen dileğiyle.
Alifuat hocam donçentim raptorlum... hayırlı ve dahi uğurlu olsun... Mevlam tekrinize taş değdirmesin....hoş geldinisss sefalar getirdinisss
Hoşgeldiniz
Arkadaşlar guzel temennileriniz ve sıcak karşılamanız için çok teşekkür ederim.
Kaldera sanırım doğrusunu soyledi çünkü bu sabah hiç tık demeden çalıştı.
Anladığım kadarıyla bir miktar boğuldu fakat gaza çok yüklenmemiştim demekki bu noktada aşırı hassas.
Böylece Raptor için ilk çalıştırmada bu havalarda gazın fazla gerekmediği de ortaya çıktı.
İlk nazını yaptı ve aynı zamanda da huyunu suyunu öğretti bize. Diğer arkasımın dediği gibi yeterki tek derdimiz
boyle şeyler olsun.
Hafta sonları eşim bu dönem çok meşgul. Dolayısıyla 2.5 yaşındaki Mineciğime Iskele Babalığından daha fazla babalık yapmam gerekiyor. Bu sebeple belli bir dönem uzun yolculuklara çıkamayacağım. Yakın yerlere gelebilme olanağım olur inşallah ama şimdilik şehir dışı biraz zor gibi.
En büyük şansım motor konusunda eşimin de beni desteklemiş olması.
Yoksa şu an bu satırları raptorlu biri olarak yazamazdım açıkçası, hem de kılıbık bir erkek olarak hiç mi hiç :lol:
Plakamı da bugun alabilirsem işlemler tamamlanacak inşallah :roll:
Herkese iyi çalışmalar, keyifli sağlıklı ve maksimum motor sürüşlü günler dilerim.