heh şöyle yaw 8) unutmaki sakınan göze çöp batar. benim arka cant gözükmüo bile pislikten zincirden atan yağdan . geçtim nikalajının parlamasını gri parça bi yer görme imkanın az.yada depo çizik dolu dikkatli bakınca
Yazdırılabilir Görünüm
pratik bilgi için tşk. yazın bi kere temizlemeye kalkmıştım su+bez ile dahada bulamaç olunca bırakmıştım çok uğraştırır bu diye.üstüne bi 3 4 aylık pislik daha bindi işte sen hesap et :p zaten gecen mayıstan beri sanırım toplamda 2 kere yıkamışımdır motoru çok temizim çok :mrgreen:
ben hiç bu kadar temizini duymamıştım :mrgreen: ben nerdeyse her akşam eve götürdüğümde hafif ıslak bezle üstünden tozunu alırım.. jantlar ve lastik yeni gibidir her zaman (ayda 1-2 kere jant temizlerim) nazar kimine göre bu bir hastalık kimine göre büyük keyf.. :cheesy: bu arada dün akşam far da "kısalar(park)" da bi temassızlık oluştu,normal ve uzunlar sorunsuz çalışırken, "kısa" arada temassızlık yapıyor... nedendir acaba! şaka gibi valla... noluyoo ya bölee :)
sen yıkayarak eskitcen motoru:mrgreen:
piyasada ucuza aldığın lambaların alt kısmı yuvası normaline göre çok az daha küçük çapı.yuvaya takarken fark edersin.temassızlık o yüzden gecende benim oldu hatta atilla abi puff diyodu :p ama 10 lira yerine 1 liraya alıyosun ve sarı değilde bembeyaz ışık veriyo. xenon effect diye geçiyo zaten.
hee yok ben bendede olunca bi kere bendekini tarif ettim belki seninkide öyledir diye.
not: okuyunca farkettim ne kadar çok "ben"cilmişim :p
şaka bi yana ampulu değiştirmediysen tahminimce duyda(ayaklardan teki) yada kablo birleşim yerinde temasızlık vardır. bendeki göstergede mavi ışık(uzunlar) sönünce bastırıp alttan kablosunu çekiştirince düzeliyo(duyda sorun var).açıp düseltmeye üşendiğimden böyle yapıom. ancak senin bunu far tasına yapma şansın yok açıp bi kontrol et istersen
würtzh iyidir kalitelidir
;) :D
sıktınmı janta filan? pırıl pırıl yapıcaktır iyi bir zincir yağı al eline zinciri iyice spreyle temizle ayna gibi olsun sonra güzelce yağla gerginlik ayarını yap çok güzel olucak
( genel olarak zincir temizlemek için gaz yağı kullanıyorumda spreyde çok işe yarıyor:)