teşekkür ederim gün içinde arayacağım akşam size sonucu iletirim belki başkalarına da yayarı dokunur
Yazdırılabilir Görünüm
teşekkür ederim gün içinde arayacağım akşam size sonucu iletirim belki başkalarına da yayarı dokunur
Ambarlarada bir bak istersen. Onlarda getirir. Veya kamyon denk getireceksin. Yollarda bazen yazar kamyona yük verilir falan diye. Onlara sor. Gelen kamyonlara pazarlık edersin.
denizlide motorcu servisi falan bulup onlara sormalısın, çünki onlar sürekli istanbula gelip, motor alıp götürürler, araştır bakalım denk gelecektir.
bugün NAK kargoya sordum 250 300 arası diyor bide ambarla konuştum o da hemen hemen aynı fiyatı verdi aslında çok da fazla değil gibi alacağım motor sahibi de 150 tl kadar inerim dedi galiba olacak bu iş :)
arkadaşlar nihayet denizli de bulduğum motor sahibi 500 tl gibi bir infidirim yaparak beni istanbul a gitmekten kurtardı :) motor sahibinde.com da henüz 3000 km de 1 yıllık acaba ne gibi sorunları vardır özellikle bakmam gereken püf noktası var mı? ilan numarası burda 73026058 değerli fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler
1 yıllık ise garantisi devam ediyordur. Kazası olup olmadığını araştır, blokta falan çekiç izi var mı bak, motorun sesini dinle tekleme yapıyor mu bak, elektrik sistemini kontrol et, ve en önemlisi satıcının samimiyetine güvenirsen rodajın nasıl geçtiğini sor :) En sağlıklısı servise göstermek tabii :) Motor sanırım bu,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...73026058/detay
Dış görüntüsü bana biraz hırpalanmış gibi geldi. Belki de yıkamadan falan fotoğraf çekildiği içindir. Yerinde görmekte fayda var :)
Hayırlısı olsun
yazan bilğilere göre makina sorunsuz fiat uygun ama makinayı bir ustaya göster kazası ve motorunda bir şey varmı kontrol ettir hayırlısı olsun 8)
garantinin devam etmesi için kitağçığına bak kaşeler imzalar varmı yetkili servistemi yapılmış bakımları vs.vs. bakımlar yetkili servis dışında yapılna motorlarda garanti dışı kalıyor bilgine..
olmadı arkadaşlar motor kelek çıktı sağ tarafa yan yatmış egzosta izleri var sağ ayaklık kırılmış sanayide alalade bi kaynak atmışlar maşanın üstünde gidona yakın yerde bi plaka var parlak metalden adam onu önce kestirmiş sonra yeniden kaynatmış yanında 2 kask verecekti yan çizdi yok bi tane vereyim falan diye onu da giitti eckiciden mi ne buldu süngerleri çıkmış bi kask getirdi bi de sağolsun 1 çift eldiven verdi :) yanında :) uzun lafın kısası dreamrocker' un dediği gibi resmi yanlıtmadı motor hırpalanmış biraz olmadı yani şuan cebimde 4500 tl var ama 250 e 10 yok :( aslında o paraadan kask ve mont da çıkarmam gerekiyo ama bakalım arkadaşlar yok mu satılık 250 e 10 hemen alıcam ya :(