tunaypsr Nickli Üyeden Alıntı
madem öyle bide anı benden sene 2003 barlarda müzik yapıyorum malum sabah 4 te işim bitiyor cahil cesaretimidir nedir bilmem hergün ehliyetsiz keçiörenden kızılzıla çalıştığım bara gidiyorum gidiş akşam 8 olduğu için sorun olmuyordu ama dönüş sabah 4 30 olunca polisler ulusta pusuya yatıyordu yerlerini bildiğim için farklı yerlerden giderek kurtarıyordum ama birgün öyle bişey olduki hiç sormayın tam işten çıktım ana yola geçtim bide baktım bizim beyaz kafalar karşımda işin garib tarafı koskoca kızılayda benden başka salak yok yol üzerinde ee dedik ya sabahın 4 buçuğu neyse çek kenara dedi elinde üfleme cihazıyla yanıma doğru yaklaştı çektim o sırada arkadan gelen diğer bi polis bırak ya motorluları arabaları durdur dedi benim poliste iyi o zaman hadi yürü dedi .tam gidecektim aklıma o alete hayatım boyunca hiç üflememiştim hep merak ederdim polise ya kusura bakma ben ben bi üfleyebilirmiyim diye ricada bulundum polis gülerek üfle bakalım dedi hayatımdaki ilk üflememi yaptım bu arada diğer polis motorun arka tarafında duruyordu bi anda bana döndü senin pilakan yok dedi bende polisleri biraz samimi bulunca vala memur bey benim ehliyetimde yok dedim polisler şaşkın şaşkın yüzüme baktı yürü git be kardeşim manyakmısın nesin dedi bende bu olay bi anı olarak kaldı paylaşmak istedim