Celil abi bu bahsettiğin çadırdan ben benim kıza almıştım yazın balkona kuruyoruz gölge olsun diye ama çok tırt bişey bu çadır bilginiz olsun yani gittiğiniz arazide kurulup içinde yatılabilecek bir çadır değil benden söylemesi :mrgreen::cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
Bugun biraz yapi marketleri dolastim, kamp malzemelerine baktim. Urunler dusundugum kadar pahali degillermis. Fakat cok fazla urun ve fiyat yelpazesi var. Yeni bir baslik acsak, tecrubeli arkadaslar cadirdan buji anahtarina kadar neler lazim yazarlar ve liste cikarirsak hic kullanmayacagimiz seyleri almamis oluruz. Yavastan eksikleri tamamlasak iyi olur diye dusunurum ben.
bende bu haftasonu bu dandin çadırlardan tedarik edeceğim
celilinde dediğigib fazla kaliteye gerek yok tozdan böcekten korusun
yanına sadece mat alacağın
yastık battniye kolay iş
madem hevesliyiz hepimizi önümüzdeki günlerde ilk kampımızı geçekleştirelim o zaman
Benim çadırda yatma tecrübem var.
KURAL 1 UYKU TULUMU: donarsın arkadaş bu olmazsa
KURAL 2 MAT: çok şart değil ama, yerden gelen soğuğu kesiyor.
KURAL 3 KOLAY KURULAN ÇADIR: 3-4 tarz çadır gördüm. benim bimden aldığım bir çadır var kurması çok pratik ama ufalmıyor mesela, 1,5 metrelik ince uzun bi çantası var. Hem modüler hem popüler olmalı.
Ankara'da Decatlon diye bir mağaza var Kentparkta başka nerede var bilmiyorum ancak İstanbul'da olması büyük ihtimal. Orada kamp ile ilgili herşey var ve fiyatlarıda hesaplı.
BURSAENDURO dan bir alıntı. Mesajın tarihi 2007. Tamam o zamanlar belki hiçbirimiz orada değildi, ama yinede bu sene iade-i ziyaret için bahane olmasa gerek :)
(resimler çok fazla, sadece mesajı ekliyorum)
1. Rr Buluşmasi Için Eskşehir'e Gittik !
1. Regal Raptor buluşması için çok önceden planlanan Emrah Komutan'ın içtima alanına gittik !
Musaözü !
Aklımda kalan harika bir ziyafet , şehir turu , eğlence ve ve o günlerde şansımıza denk gelen 140 derecelik hava sıcaklığıydı. :twisted:
İlk defa bu kadar uzakta bu kadar çok kişiydik ! Yani 40 motor 1000 kişi vardık! :twisted:
Her ilden geldiler, Mersin, Ankara, İstanbul, Yalova , Samsun...
RAPTOR'LARIN HEPSİ YÜKLÜ AMA HERKES KEYİFLİ BE KARDEŞİMMM
TABİ BEN DE...
HAVA ÇOK SICAKTI ÇOOKK , BEN DE YAZ MODU'NA GEÇTİM
BU SEFER ÇOK KONUŞMAYACAĞIM, HARİKA BİR GEZİYDİ, İKRAMLAR, EMRAH VE AYHAN KOMUTAN'IN (bu arada bu arkadaşlar gerçekten komutan, ikisi de üsteğmen) İLGİ VE ALAKALARI 10 NUMARAYDI !
RESİMLERDEKİ ARKADAŞLARIN YÜZLERİNDEKİ GÜLÜMSEMELER HERŞEYİ ANLATIR HERHALDE...
VEE KAMP YAPACAĞIMIZ YİYİP, İÇİP , EĞLENECEĞİMİZ YERE GELDİK
SABAHLADIK TABİ , GÜNEŞİ DE DOĞURDUK !
ERTESİ GÜN ŞEHİR TURU VE TEKNE GEZİSİ MUHTEŞEMDİ !
YETER ARTIK DEDİK TOPLU BİR FOTOĞRAF VE HERKES EVİNE GİTSİN
İstanbul' da Bayrampaşa' da decathlon var. Bu hafta sonu 1 saat gezebildim. Çok güzel malzemeler var ve fiyatlarıda çok uygun ürünler bulabiliyorsunuz. Ben kayak için pantolon ve mont almıştım daha önceden. 60 TL' ye pantolon, 80 TL' ye mont almıştım. (Ara sokaklarda en dandik pantolonlar 100 TL' ye satılıyordu.) İstanbul Forum alış veriş merkezinin içerisinde, İstanbul' da ki arkadaşlar yerini bileceklerdir.
Çadırlar kaliteli, uygun fiyatlı çadır pek yok ama uyku tulumları, matlar ve diğer malzemelerde ucuzdan pahalıya çeşit çeşit ürünler bulunuyor. Hatta şöyle söyliyeyim 24,90 TL' ye uyku tulumu var. Fermuarsız, ısı koruması 20 derece için. Yani her kalitede ürün bulabileceğiniz ve gezerken keyif alabileceğiniz bir yer.
ucuz çadır alternatif 8)
50 tl
http://www.koctas.com.tr/U/3-Kisilik.../-/56667?R=246
Şöyle çadırlı mangallı bir gezi düzenlesek diyorum Celil abi havalarda ısınıyor. :)