Güzel Gezi, İç işleri Bakanından gerekli izinleri alabilirsem gelirim :) şimdiden ortamı ayarlıyayım ben :)
Yazdırılabilir Görünüm
Güzel Gezi, İç işleri Bakanından gerekli izinleri alabilirsem gelirim :) şimdiden ortamı ayarlıyayım ben :)
http://img805.imageshack.us/img805/9...tahmingun5.png
Uploaded with ImageShack.us
Pazar günü hava tahmini: İstanbul 14 İzmit 17, yağış yok.
hadi arkadaşlar hanisiniz nerdesiniz, bu kadar mıyız, biraz katılmcı olun, güzel zevkli bir gezi bizi bekliyor, şimdiden planınızı yapın, gidelim gezelim görelim !!!
İş durumunu ayarlayabilirse bir arkadaşım daha gelecek. Gelirse ,fire vermezsek şimdilik 8 kişi miyiz?? Fakat diğer arkadaşlar nerede??
Kartepe civarları güzeldir. Tertemiz hava, bol manzara...Pazartesi günü haftaya farklı duygularla başlatır insanı.:|
Kesin birsey diyemiyorum suan ama. Bende gelmek istiyorum.
Henüz bir motorum olmadığı için katılamıyorum ne yazık ki... Katılan herkese de sağlıklı, keyifli, sorunsuz kazasız-belasız sürüşler diliyorum. Benim için de sürün :)
Koskoca sitede 4-5 kişimiyiz ? Daha olmazsa bu benzin pahalılığında kısa biyerlere gidelim diyecem de, kısa yerlere hergün gidiyoruz.. Ne yapalım celil abi? Kimsenin gelmeye niyeti yok gibi görünüyor ?
Kahvaltıda size dahil olurum, Bursa-İzmit 150 km. Sizinle aynı saatte çıksam yetişirim heralde 8)