direk foruma yükleyemiyorsun ancak foto sitesine yükleyebilirsin.ordanda linkini forumda msj kutusu üzerindeki grafik ekle tuşuna basıp ekleyebilirsin8)
Yazdırılabilir Görünüm
sagol falldown denıcem:S.....ankaralı emıx kardes hafta ıcı ve 15;00 a kadar olursa cokk sewınerek katılırımmmm....
Kardeş motorun hayırlı olsun, nazarlardan sakın inş. :) Bu motor işi arabadan farklı, keyif işidir. Keyfin kaçtımıda adapte olman zor olur. Onun için bu ufak problemleri dert etme keyfini çıkar derim ben. Bir şekilde sıkıntıların hallolur, öyle büyük bir problem olacağını düşünmüyorum. O satıcıdanda sorunlarını halledip hemen kurtulmanı tavsiye ederim. Bir daha canını sıkmalarına izin verme sakın. İçinin rahat edeceği bir servis bulursun mutlaka. Bu arada Emix, Ankara' da çok başarılı bir satıcı bulmuştu. Regal' e bakıyorlar mı bilmiyorum ama sana detaylı bilgiyi Emix kardeş verecektir.
Bu arada Emix özelden mesaj attım, bakabilir misin? :)
çokk tesekkur ederım.boyle olumlu konusmalar benı motıve deıyor...kısmetse emıx le tanısıp bılgı paylasımımız olur..
atakulenın orda :)
Hayırlı olsun motorun. 8) Ankara Regalcilerinin kısa sürede buluşması şart oldu. :mrgreen: Abim de Çankaya Turan Güneş Bulvarı'na yakın bir yerde çalışıyor. Belki karşılaşırsınız o yollarda. :mrgreen: Fotoğraflarını bekliyoruz. 8)
eyvallah.kardesım buluşalım tabı ıyı olurrr.. resimleri yuklemeyı beceremedım (jpg) yoksa u.s.a dan gelıcek olan a dan z ye 23 parca aksesuarların hepsını paylacaktım:S
Hoşgeldin Höşmerim )
Umarım motoru redline motor'dan almamışsındır. Olabildiğince sorunlu herifler.
Batıkent'teyim bende, Ankaralılar ayarlayalım birşeyler...