öyle mi? (: yolun buralara düşerse görüşelim.
Yazdırılabilir Görünüm
Şehir içi 100 km ortalama 6 lt yakıyor, enjeksiyonlu, su soğutmalı, gayet memnunum, vibrasyon olayı şöyle kullanan için yok, ama artçı için birazcık var onun sebide ayak koyduğun yer krom metal direk şaşeye bağlı oldugundan uzun yolda ayaklarda biraz uyuşukluk hissettim artçı için konuşuyorum, ama sürücü için herhangi bir vibrasyon yok.. uzun yolda gayet rahat 170-190 dip gaz gidiyor.... eski kasa ( 2008 ) transalp niyetindeydim, karbüratörlü oldugu ve çok yaktığı için almadım, xt gayet kıvrak makaslara rahat kontrollü girebiliyorum, gerektiğinde dağ orman bayır dinlemiyor, bana göre tek eksiği biraz ağır olması (185kg), aşırı konfor istiyorsan xt almanı tavsiye etmem, yeni kasa transalp düşünebilirsin, kle 500 için arazide daha rahat olduğunu duymuştum... düşünürsen zekai de 2005 model 45bin de xt 600 r var temiz kullanıcı benim yakın arkadaşım, bu arada evlenmeye niyeti var, uygun fiyata bırakabilir belki, internette ilanı var, öle bişey düşünürsen görüşürüz.
Heeeyyy millet
Musluman mahallesinde salyangoz satiyorlar..
xt 660 ta 10 cc icin 1000 lik makina vergidi odemeye degmez... kle 500 lise ogretmenim kullanıyodu çok memnun fakat uzerse cebini yakar parçalar ateş pahası endrou olarak birde DL 650 bak derim
Kawazaki nim genel anlamda servis maliyetleri ve parca fiyatlarinin yuksek oldugunu, parca temininde zaman gectigini coklukla duyuyorum.
Yamaha daha serindir.
f 650 gs aslında niyetim ama servis ve işletim masrafı beni caydırıyor, xt660r buldum 2008 model bugün pazarlıkta bitti gibiydi son anda caydı eleman, kıyamamış satmaya, neyse bakalım araştıracam daha ama kararsızlık kadar kötü bişey yokmuş
aradıgın klasmanda ve cc de işçilik olarak en iyisi DL 650 fakat fiyat olarakta digerlerine gore farkı var yinede karar senin umarım aklını daha fazla karıştırmamışımdır :)
makinanın kralı alttaki ilanda uygun fiata
HONDA afrika twin
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...82274494/detay