allah acil şifalar versin omuz kırığıyla atlatmasına şükür
Yazdırılabilir Görünüm
allah acil şifalar versin omuz kırığıyla atlatmasına şükür
Allah acil şifalar versin çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm :(
Allah acil şifalar versin. Büyük geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede toplar kendini. :(
Dün birlikte sürüş yapıyorduk.
TEM Hereke'yi geçtikten sonra Derince'ye 4-5 km kala oldu talihsiz kaza.
Bülent'in önünde araçlar vardı; önlerindeki üstüpü'yü farkedememiş olsalar gerek (koca lastiği nasıl farkedemedilerse) üzerinden geçtiler. Üstüpü arkadan gelen Bülen'in motoruna çarptı. Bülent kardeşim de yüksek düşüş yapmak zorunda kaldı. Ben kendisinin motordan biraz daha yukarıya havalandığını gördüm.
Neyse ki tam korumalı olduğu ve yandan gelen araçların da o karambolle yavaşlaması, hatta durmasıyla kardeşime gelen geçen hiçbir araç çarpmadı. Bülent de mümkün olan en az hasarla çok önemli kazayı tek köprücük kemiğiyle atlattı.
İlk tedavisini Derince Devlet Hastanesi'nde yaptırdık, hastane hayati tehlike görmediği için pansumanlarını yaptıktan sonra taburcu etti, Kaanka ve Doğan'la evine götürdük kardeşimi.
Şimdi evinde istirahat ediyor.
Üzücü bir kazaydı. Tek tesellimiz sadece köprücük kemiği kırığı ile atlatmış olması. Allah korudu. daha kötü bir sonuç da olabilirdi. neyseki şimdi daha iyi. evinde dinleniyor.
Ömrümüzün yarısını yemekle birlikte, Allaha şükür ucuz atlattı....
Kazanın oluşu şekli, yeri, uçuşu ve düşüşü olayın tamamı düşünüldüğünde gerçekten ölümden döndü... Kardeşim tekrar çok geçmiş olsun...
Kaldı 6....
Allah korumuş.Geçmiş olsun arkadaşımıza.
Kamyonlar bu ülkede ölüm makinası gibi denetim yok,kontrol yok,bakım yok.Hele lastik parası vermemek için o kaplamalı lastiklerle 20-30 tonluk araçla yola çıkıyorlar .Kamyonlardan mümkün olduğu kadar uzak duruyorum .Allah hepimizi korusun bu kamyon zümresinden
Dün rastladığım bir inşaat kamyonunun iki lastiği arasında sıkışmış kafa büyüklüğünde bir taş vardı, kısmetlisi kim olacak acaba dedim içimden. Şimdiye dek iki kez jant çemberinin fırlayıp yandaki araca çarptığına şahit oldum. Otoban kaplama lastik parçası dolu, sıyırmış atmış. Bundan 3 yıl evvel Başakşehirin içinde, çoluk çocuğun gezdiği site içinde yokuş inerken vitesi geçiremeyen içi toprak dolu bir as950'nin altında kalıyordum, abi o araç yüklü vaziyette iki tekere kalkar mı? Toki inşaatı, yol inşaatı, nakliye kamyonları, kamyondan kurtuluş yok, büyük geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun, Allah' a şükür kırıkla olayı atlatmış :( Allah bizi kazalardan sakınsın.