Hehehe :mrgreen: Yok bencil olmayalım. Design Forever diyelim :mrgreen: Ben de vektörel tasarımcıyım :p Treyler, vagon-tren, makine, sistem vs. tasarlıyorum ben de. Seninki kadar olmasa da benimki de eğlenceli 8) Ama seninki benimkini döver hocam :x
Yazdırılabilir Görünüm
estağfurullah ne demek dövmek falan :-)) bence işin içinde kendinden bişeyler katmak olan her iş yapana sonsuz haz verir. araç/motosiklet modifiye de buna dahil. çünkü kreatif davranma ve aklından geçeni uygulama sözkonusu. o yüzden biz hiç dövüştürmeyelim meslekleri cihan :) binelim motorumuza aslanlar gibi :) nowar make love kısaca :))
haha :p dadından yinmez hocam :mrgreen: Eskiden otomobil-tuning üzerine baya bir kafa yormuştum, yapıyorduk birşeyler. Sonra bıraktım aradan birkaç sene geçti motor tutkum başladı. Motor için de ufak tefek aksesuarlar yapmıştım. Ama genel olarak giremedim motor tasarımına :|
Şimdi motor mezarlıkta yatıyor beni bekliyor. Nereden nereye [smilie=greencolorz: neyse salya sümüğe bağlamadan susayım ben. Dediğin gibi; "No war make love" :mrgreen:
eyvallah :)