-
bende onu kastettim. hadı benım daytonayı gectım admlar koca dragstar shadow gıbı yaldır yaldır makınaları gormuyolar ustune ustune suruyolar. o motorla ezerler senı trafıkte. kacabılecegın bı motor olsa ok dıcam ama hızlıda değil güçlüde değil. motordan sogursun valla baska bısı dusun. yazlık motoru o dd100 :D
-
ilk motoru alınca 3-4 ay sonra değiştirmek istersin.. tecrübeyle sabittir.. kime sorarsan sor böyle der..
o yuzden biraz daha buyuk bir makina - 250 lik çok ideal - seni 1-2 sene çok rahat idare eder.. 250E-9B çok büyük bir makina da değil.. gözünü de korkutmasın.. tatmin eder her açıdan..
bence hiç düşünme git bir tane al.. senin şu andaki durumundan geçti herkes ve doğru karar bu emin ol :)
sen boşuna düşünmeye çalışıp yorma kendini.. :)
-
Hayatında ilk kez motor kullanan biri olarak söylüyorum ki,(Daha önce 2 teker deyince sadece bisiklet aklıma gelirdi :) motorlardan korkardım çünkü karışık ve zor gelirdi ''Ancak hep hayalimdi 250-E10 tarzı bir motor'' 3 ay oldu henüz motorumu alalı 250 lik motor al derim en azından ve gözünü korkutmasın 100lük motor sakın alma pişman olursun sıkılcaksın daralcaksın motor kullanmaktan soğuyacaksın sakın böyle bir hataya düşme benim imkanım olsaydı 350 Daytona alıp başlardım maddi imkanlar el vermedi 250 ile başladım hiçte pişman olmadım dünyadaki en güzel en mutluluk verici şey motorum ve sürmek hayırlısıyla sende alırsın inşallah kazasız belasız kullanmak nasip eder inşallah şimdiden hayırlı olsun.