Biri bana 250 spyder'ın sıfır egsozlarının fiyatını bulabilir mi :| sıfırdan alıp açtırıcam içini. Açacak adam buldum adı emil mi emix mi öyle bişey herkes farklı sesleniyo :p
Bi de bişey daha sorcam. Raptor için performans egsoz bulabilir miyiz :?
Yazdırılabilir Görünüm
Biri bana 250 spyder'ın sıfır egsozlarının fiyatını bulabilir mi :| sıfırdan alıp açtırıcam içini. Açacak adam buldum adı emil mi emix mi öyle bişey herkes farklı sesleniyo :p
Bi de bişey daha sorcam. Raptor için performans egsoz bulabilir miyiz :?
esft :D elbette yaparız birşeyler ;)
performans egzost bilmiyorum ama istanbulda bazı demir ustaları nikelaj ustaları el yapımı egzost yapıyorlar
mevcut egzostlarınla fantazik denemelerde bulunabilirsin :D ne açıdan dersen kes biç parçala en iyi oranı bulunca yeni alacağına uygularsın ;)
O tarz çılgınını Sakaryada da buldum ben :) benim egsozcum da sıfırdan egsoz tasarımı yapıyor. Hatta kefil olur ki Harley sesi çıkartıyor :D ama tek kusuru, nikelaj olmuyor. Mat siyah egsoz yapabiliyor. O da onun kusuru değil aslında, Sakarya'da nikelaj-krom kaplama veya üretimi yapan yer yok. o yüzden elimiz ayağımız bağlı kalıyoruz, yoksa neler yapıcaz da :cry:
AISI 310 kalite paslanmaz sac 1100 derece ısıya dayanıklıdır. Fakat kimyası gereği dekorasyon boruları gibi parlak olmuyor. Belki yeni teknolojylei üretmiş olabilirler.
Arkadaslar sider'e yakisan ''T'' gedondur fakat kollarim kisa geliyor sider'e yakisacak baska bir gedon tasarimi onerecek varmi.