sızın motorunuzun kac yapacagını bılmıyorum ama 4 dis arka dıslıyı kucultursen verım alırsın dıye dusunuyorum denemekte fayda var kalkıslarda bayagı performans artısıda oldu motorda.saygılar
Yazdırılabilir Görünüm
ama bazı motorların dıslılerı ıle oynadıgın zaman performans kaybettıgını bılıyorum.cunku bazı motorlar en son performansı yakalıyorlar zaten ama bu modelde ıse yaradı.
esasında bu işlemi arka dişliyi dazaltmak yerine , ön dişliyi bir diş artırarak da yapanlar olmuş.
ondıslı buyumez benım modelde yer yok.
mudur on dıslıyı buyutemezsın. yer olmaz orda. sadece zıncır falan kırıldıgında yıgılma yapabılecek kadar bı bosluk bırakıyolar hepsı odur.
Tamam bu işlem dişli oranından dolayı hızı arttırıyordur. Fakat güç düşüklüğü yaratmıyor mu.:|
Mesela ben geçtiğimiz gezide dağa tırmandığımız kısımlarda her ne kadar asfalt da olsa zorlandım şahsen çıkmakta. Bu yeni dişli oranıyla o rampaları hayatta çıkamazdım kanımca... :|
ben 106 kg bır kısıyım kız arkadasımla bırlıkte cımadıgım rampa yok.bılgınıze bayılma yok zaten 120 km hız yapıyordu motor eskı dıslısı ıle su anda 4 ıle 118 yapıyor duz yada hafıf meyıllı yerde 140 dırek goruyor.
siddetle tavsıye edıyorum
20 lıraya takıyorlar ama sen kendınde takarsın elınden gelıyorıse.ama zıncırde kısaltman gerekecek keskı ıle ona gore bır bak takımların varsa yaparsın dıye dusunuyorum.ben herseyını kendım yapıyorum