Aramıza hosgeldin..Ankara grubundan yardımcı olacak veya guvendgi bir usta ismi verecek arkadaslar cikacaktir.Umarm seni tutkuyla kendsine baglayacak motora sahip olursun:)
Yazdırılabilir Görünüm
Aramıza hosgeldin..Ankara grubundan yardımcı olacak veya guvendgi bir usta ismi verecek arkadaslar cikacaktir.Umarm seni tutkuyla kendsine baglayacak motora sahip olursun:)
Merhaba aramıza hoş geldin. 8) Ankara'nın neresindensin?
Soruna gelecek olursak; öncelikle araştırıp aa Ankara'da Redline diye bir yer varmış, bunlar yardımcı olur bana, motoru götürsem hemen bakarlar, nasıl olsa Regal bayiisi falan deme sakın. :p Fazıl'ın dediği gibi Redline pek bi sevimsiz bir yer. :p İlgilenmez, pahalı söyler, uğraştırırlar seni. 8)
Benim Raptor'un önceki iki sahibinin de götürdüğü Yavuz Usta var. ODTÜ 100.Yıl kapısının oralarda yeri. Çoğu sorunumda oraya götürdüm. Yardımcı oluyor. Ancak sadece, fan konusunda memnun kalmadım, onu da kendi çabalarımla çözdüm.
Bir diğer gittiğim yer Yiba Çarşısı'nın orada MotoCenter var. Orada da eve yakın diye ufak tefek işlerimi halletmiştim. Yine fan konusunda, çok büyük işlere kalkışacaklardı. Depoyu falan sökeceklerdi aman aman kalsın diyip bir daha da işim düşmedi oraya.
Diğer arkadaşların da önereceği ustalar vardır. Başta Emil arkadaşımız başlığı görünce yardımcı olur, onun da bir ustası var. Hatta bir ara götürecek bizi. :cheesy::mrgreen:
Umarım dilediğin ve içine sinen bir motora en kısa sürede kavuşursun. :mrgreen:
Kolay gelsin. 8)
Arkadaşlar çok teşekkür ederim.
Bir tane buldum ama arkadaş şuan iş için şehir dışında. Ankara'ya gelmesini bekliyorum.
Kızılay' da iş yerim Natoyolunda oturuyorum.
Bahçelievlerde 4-44 Motor diye bir yer var sanırım göstermek için oraya götüreceğim..
Gimat'ta Metin usta var. Gayet iyidir. Bende de 250 e9 var, Metin ustaya götürüyorum. Arkadaşların dediği gibi, REDLINE'dan uzak dur, kaç, unut..
4-44 hyo servisi
dediklerine göre iyi bir ustaymış ama pahalıymış hani hiç tamir işine girmiyormuş arızalımı yamukmu? kusurlumu direk yenisiyle değiştiriyor
ama kötü bir şikayet duymadım
evet forumdan toplamda 3 kişi bir kaç yere gideceğiz gideceğimiz yer sokullunun orda ptt'nin ilerisinde küçük bir dükkan bir şikayetim olmadı güzel iş yapıyor samimiler aramda kötü değil hani
3 kişi gideceğiz derdimize derman olur diyerekten isterseniz gelebilirsiniz ortak bir gün ortak bir saatte anlaşılır gidilir ;)
rg120'nin dediği gibi bir arkadaşımda metin ustaya gidiyor tavsiye ediyor
4-44'e de Redline'a da uğramıştım birer kere. Redline hususunda genel görüşe katılıyorum; uzak dur. Ama 4-44' gözüm tutmuştu. Düzgün, ilgili adamlar. Ama onlar da bizim makinalarla pek ilgilenir görünmediler sanki. Biraz küçük geliyor sanki adamlara RR. :)
Benim ev Gimat'a çok yakın. Benim usta da Gimat civarında ama adını bilmiyorum. :mrgreen: Acaba aynı kişi mi?
gimatın neresinde acaba Metin usta?
evet arkadaşlar sonunda aldım motorumu bir haftalık geçikmeden sonra...
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız keyifle kullanırsın inşallah.
Ankara grubu olarak Pazar saat 14:30'da Kızılay Milli Piyango'nun önünde buluşuyoruz. Ehliyet ve kask-koruma-ekipman durumları tamamsa seni de bekleriz. Değilse de birimize ardçı olabilirsin aslında.
Tekrar hayırlı olsun. nazar