geçmiş olsun kardeşim
Yazdırılabilir Görünüm
geçmiş olsun kardeşim
:D işini bitirdikten sonra ordan gitmekle iyi yapmışsın, motorsuzda olsa benzer bir olay benim başıma gelmişti otomobilde iken, taksi sürücüsünün önüme kırmasıyla başlayan kavga adamın bayılmasıyla bitti, adamı ayıltıyım derken diğer taksiciler geldi ve 2 hafta hastanede yattım :)
tek iken yakalayın benden tavsiye sonrasında uzaklaşın hemen ordan,
geçmiş olsun motor için üzüldüm :(
nazar , eywllh 8), aynen
Arkadaşlar, abiler hepinize çok saolun...
İlk trafiğe çıktığım yıllarda abim "trafikte çok mal insan vardır döve döve bitmeyecek kadar o yüzden sen herzaman yoluna bak boşver onları derdi". ama gerçekten motor kullanmaya başladıktan sonra insan çok daha iyi anlıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Cihan54 muhtemelen el kol hareketinden ileri gitmemesinin sebebi, küçük şehirlerde pek öğrenciye saygı duymazlar sivasta bunlardan biri, sırtımda çanta ayağımda converse üniversite yolunda olunca düşündü heralde ben bununla bir güzel stres atarım diye..
Saolsun olayı duyan motorcu arkadaşlarım hepsi yanıma geldiler... Onlarlada bu kendini savunma konularını konuştuk. Meğer ben hariç hepsi zaten biber gazı taşıyormuş :)
Elektroşoku bilmiyorum ama bibergazı taşımak yasal olarakta serbestmiş.
(yazan barış) :) dün bende bir otobüs şoförüyle papaz oluyordum..sağdan yola çıkıyor sola doğru arkadan gelen arabayı gördü yol verdi beni de gördü nasıl olsa bu motosiklet aynı zamanda pire zıplar geçer bir yerden diye düşündü sanırım. cart diye koca cüssesiyle onüme yığıldı...korna fren falan banamısın demiyor tınmadı bile.elinde de telefon var ayının..ilerledim sağına geçtim ön kapı açıktı.içeri doğru ağzım köpürerek bağırdım :mrgreen: nolduğunu şaşrdı beklemiyordu böyle bir şey..aklınca yakalamaya çalıştı sonra da yetişemedi haspam :mrgreen:
geçmiş olsun kaskla direk dal hocam tek darbede seriliyo yere tecrübe ile sabittir .
kask kafada bile olsa eldivenler de epey etkili... :p