ustana saygı duydum :cheesy: üste para alsaymışşın.
keşke ankarada da böyle usta olsa da baktırsak bi.
zaten 2 buji 15-20 tl ..:cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
ustana saygı duydum :cheesy: üste para alsaymışşın.
keşke ankarada da böyle usta olsa da baktırsak bi.
zaten 2 buji 15-20 tl ..:cheesy:
:p:p yok aslında burada da bildiğin oturuyolar. başka yerde yaptırsam 100'den aşağı çekmezdi full işçilik çünkü. Ben de hatta kendimi yine de o fiyatlara hazırlamıştım. Ama Ustamla aram iyidir çok şükür. Ne kadar cezamız dedim, durdu düşündü suratını ekşitti etrafa baktı, 30 ver yeter yaaaa yaptı. :? ustam hiç almasaydın dedim boşveeer yaptı :p Adam king yaaa :cheesy:
Ama şöyle de bi durum var, oğluyla beraber çalışıyo, benim motora da genelde oğlu bakar hep. Ki o yüzden de önce oğluna sordum nedir cezamız diye, ama yine baba ve patron saygısı, ustama sordu nekadar diye.. 30 diyince baktım oğlu üzüldü o kadar uğraştık didindik 30 tl içinmiydi gibisinden. Ben de oğluna da 20 tl daha verdim. Oğluyla da aram çok iyidir :|
İkisinden de Allah razı olsun, kahrımı çekiyorlar. Sık sık gider çayını da içerim ustamın. :)
Geçen de bi mct arkadaş var bana geldi (Bana motor tutkusunu aşılayan arkadaşımdır aynı zamanda :mrgreen:) dedi ya Cihan boynuz kulağı geçti, ben senden yardım alayım, benim motor 500km bakımından sonra hiç bakıma servise gitmedi, 4500'deyim motor ağlıyo artık, bi el atalım bakımını yaptıralım dedi. Olur dedim, ama motor bildiğin ağlıyor :cry: zincir yere değdi değecek, o derece. Götürdüm bu arkadaşı Reşat ustama. Dedim bu motorun eti de senin kemiği de, yarın gelip alır arkadaş dedim. Hiiiç düşünme sen dedi ustam da :mrgreen: ertesi gün arkadaş gitmiş motorunu almış, akşam beni arıyo.
- Alo, Cihan, kardeşim çok saol yaa.
- Nasıl olmuş mu bari kendine gelmiş mi, ne kadar aldı.
- Olmaz olur mu, motor ilk günkü gibi. Katır gitmiş tay gelmiş. 50 tl aldı :?
- Hadi hayırlı olsun 8)
hehe iyiymiş sakarya istanbul kaç km bilmiyorum ama hem gezi amaçlı hemde şu ustayı merak ettiğim için gelmeliyim benim beyaz kızıma da bir baksın sayende :)
Sağ ayak pedi eğriydi -düzeltildi
gidon eğriydi-düzeltildi
karbüratöre hava ayarı yapılması gerekiyordu-yapıldı
sigorta değişti yeni tipe çevrildi bir adette yedek
eksik 2 vidam vardı onlar yapıldı
zincir yağlanıp gerildi
fren debriyaj gaz teli yağlandı debriyaj ayarı yapıldı
kısa bir işlem ıvır zıvır hep ama çok temiz yaptı usta. bir adette anahtarlık hediye etti 20 lira verdim
@Ankara@Sokullu
ankara -sakarya kaç km? 8)