selam hoş geldin aramıza... antalya dan dostumuzun olması iyi oldu.. bizim bir de alanya da ev var inşallah görüşürüz oralarda...
Yazdırılabilir Görünüm
selam hoş geldin aramıza... antalya dan dostumuzun olması iyi oldu.. bizim bir de alanya da ev var inşallah görüşürüz oralarda...
Hoş geldin kardeş..
1 yılını Antalyada geçirmiş biri olarak ayrıca sevindim bir Antalyalının aramıza katılmış olmasına.
hoşgeldin.
ykonucum antalyalım turizmcim... hoşş gelmişsin.. 100 lük makinan hayırlı olsun... aman rodaja tikkat.... çok sıkıştırma makineni... bi de gomtanımın dediği gibin bol bol sıkıştır vidalarını...
hoşgeldinizzzzzzzzzzzz :cheesy:
sevgili aslanburçlu walla kesemedim kesilecek gibi değil acep motoru söküp kendi bildiğimiz gibimi oturtsak yerine :evil: :evil: inci hocam aman dikkat hız zarar , tomcat resimdeki makina güzel ya eski hondalardanmı o ?? çelebi murat kardeşim hoşbulduk rıza bey bekleriz sizleride tekrardan agresus kardeşim resmine bayıldım :lol: tamam sıkarım vidalarımı :roll: hoşbulduk lordskeldan :cheesy: sevgili forum yöneticileri ve değerli arkadaşlarım regalci kardeşlerim (başbakan gibin oldu bu ya) aranıza katılmaktan mululuk duyarım herbikezlere hoşbulduk
hoşgeldin. motorun hayırlı olsun :)
Aramıza hoşgeldin arkadaşım rüzgarın bol olsun tekerine taş değmesin
hoşbulduk efenim,amin değmesin taş maş :cheesy: bi kerem deydi de hiç de hoş olmuyor :cry: :oops:
hayırlı ugurlu olsun ne diyelim görüşmek üzere.............