Bizim Bursada da varlarlar chopper grubu. En pahalı kafede çay içiyorlar ortamları orası çay 5 lira. Yurdum çayına 5 lira veriyorlarsa bunların niyeti kendi egolarını tatmin etme çabacısıdır bence...
Yazdırılabilir Görünüm
Bizim Bursada da varlarlar chopper grubu. En pahalı kafede çay içiyorlar ortamları orası çay 5 lira. Yurdum çayına 5 lira veriyorlarsa bunların niyeti kendi egolarını tatmin etme çabacısıdır bence...
Once bir yanlisi duzeltelim. Hicbir klube bayan alinmiyor degil. Cok koklu enduro kluplerine uye bayan arkadaslarim var.
Kendim de 12 yillik yelekli bir klube uyeyim ve bayan arkadasimiz var. Dragstar kullaniyor ve hic de huzursuzluk cikarmiyor.
Turk Chopper a gelecek olursak; bayan ayrimi yapip yapmadiklarini bilmiyorum. Fakat artci kabul etmiyorlat. CC zorunlulugu uyelik asamasinda yok. Uzun yolda 500 cc altini kabul etmedikleri yazili kurallarinda olmasina ragmen ben 350 Regal Spyder gordum konvoylarinda. Turk Choppers ve bizim klup ortak bir surusumuz olmustu yaklasik 200 km, onlar kadar nizami grup surusu yapan gormedim, goc eden kus suruleri kadar guzel konvoy yapiyorlar. Bu da askeri kurallarinin bir meyvesi olsa gerek. Sahsen kurallarindan hoslandigim soylenemez fakat saygi duymak gerek.
Son olarak Gorkem in de dedigi gibi ortak paydalari vakit ve nakitin birada olmasi 8)
merhaba arkadaslar sıteye yenı uye oldum yardımlarınızı beklıyorum her konuda sımdıden tesekkurler
yelek konusunda bana yardımcı olabılecek bırılerı varmı _?
Merhaba Serkan.
Yelek konusunda da, başka birçok konuda da yardımcı olabilecek arkadaşlar mutlaka var. Burası yardımlaşma üzerine kurulu bir forum. 8)
Aşağıdaki linkten kendin için bir tanışma başlığı açarak hoşgeldinleri ve yardımları kabul edebilirsin. :cheesy:
http://www.regalraptor.net/forums/ne...newthread&f=27
günaydın arkadaşlar,
uygun bir zamanda türkchopper'a üye olacaktım ama yazılanları okuyunca resmen caymaya meyillendim :?
o topluluğa ve disiplinli yapısına saygım var ama anlatılanlar gibiyse askerlik gibi geldi biraz, ben rahat olduğum yerde mutlu olurum yolda kalanada elimi uzatırım şahsen.
Üye olan vakit ve nakit sahibi abilere burdan selam olsun o zaman.
Kardeşim merhaba ben turk chopper mk nın üyesiyim, belli kurallar var tabi ama askeri ortam söz konusu değil,şu an askerim o yüzden kıyaslayabiliyorum:) Sürüşte belli bir disiplin ve kurallar var ama olması da gerekir,50 motorun bir arada sürüş yapması da bunu gerektirir,sürüşte bazı özel görevleri olan motorlar olur,ilk yardım yapabilendn,şerit değiştirirken yolu açanlara,bir motor arıza yaptığında onunla kalacak olanda belirlenir,diğer motorlar yola devam ederken bu iki bazen 3 motor kalır,her arıza yapan motorla bütün motorların durması pek mantıklı değildir,kaldı ki 50 motorluk sürüşler türkchopper için ortalama sürüşlerdir,100 den fazla mptorun katıldığı organizasyonlar yapılmıştr,yapılmaktadır(bknz adana portakal çiçeği festivali,19 mayıs ulusal sürüş)
Aynı zamanda cc kısıtlaması olmayan ender chopper kluplerinden biridir,kırklareli grubunu 150 lik regali olan bir kardeşm kurmuştur mesela(şimdi shadow u var:) )
Bu yolda kalma meselesiyle ilgili bir olay anlatayım,yakın zamanda marmaris grubu kardeşlik sürüşü adı altında bütün il gruplarını gezdiler,kırklareline girerken bir motr arıza yaptı ve bizim gruptan 3 kişi arkadaşla ilgilendi,bir abimiz kendi motorunun aküsünü verdi ve arıza yapan arkadaş o aküyle gezisini bitirdi,sonra aküyü yanında balla birlikte geri yolladı:) kırklareli çıkışında da bir başka motpr difaransiyel dağıttı,tekirdağdan bir üyemiz,kamyonetini yolladı motoru aldı tamir etti ve teslim etti,
Ben xvs 650 yardım başlığında bahsettiğim motoru izmirdeki arkadaşlar söyledim onlar gidip baktılar,kılımı bile kıprdatmadım,
Yani tcmk'da yardımlaşma ve dayanışma üst seviyededir, senin yapabileceğin en iyi şeyde başkalarına fazla takılmadan bulunduğun il grubunun haftalık toplantısına gidip bir çaylarını içmendir:)
Bu arada söylemeyi unuttum,Ak partinin yerel seçimde kullanığı müzikten çok daha önce de türkchopper'ın marşı vardı =)
İnternet sitesinden dinleyebilirsiniz
Kardeş klup olsakmı 8)