bizim tarz choper makinalar için 250 cc başlangıç için çok uygundur daha küçük cc bir makina alsan çok ksa sürede büyütmek isteyeceksin ikinci bir masraf ve elindeki makinayı satma ile ugraşacaksın 8)
Yazdırılabilir Görünüm
bizim tarz choper makinalar için 250 cc başlangıç için çok uygundur daha küçük cc bir makina alsan çok ksa sürede büyütmek isteyeceksin ikinci bir masraf ve elindeki makinayı satma ile ugraşacaksın 8)
350 daytona al, 250 bile yetmeyecek 3 ay sonra.
Arkadaşlara katılıyorum. En az 250cc. Ama mümkünse 350.
Ben 3,5 aydır DD250E-9B kullanıyorum; ilk motorum. 4000 km yapmışım, şimdi de satıp büyütmek farz oldu gibi geliyor.
hoşgeldiniz arkadaşlar eğer kararınız 350 cc yönünde olursa bende daytona satılıktır bilginize
tamam o zaman ... karar verildi :D 250 lik ile başlanacak ... ilginize teşekkürler ...
anladım ki bunun ucu bucağı yok bugün 250 yarın 350 öbür gün 1000 biz hayırlısı ile başlayalım da gerisi gelir ya da gelmez. Ama sanırım bir iki ay bekleyeceğim almak için. Hevesini alıp satmak isteyenler olacaktır. Fiyat biraz daha düşecektir sanıyorum.
Ben de senin gibi yeniyim. 2 yıldır istanbulda scooter kullanıyorum ve balıkesirde çalışıyorum şu anda. scooter istanbulda babam sürüyor ve bende burada kullanmak amacı ile bir chopper almak istedim yaklaşık 1 aydır piyasayı araştırıyorum. Spyder ile daytona 250 arasında kaldım :) kadıköyde bir regal dükkanına gittim ve motorları yakından inceleme şansım oldu spyder duruş olarak ve oturuş biçimi olarak daytonaya göre kullanımı daha zor ve uzun maşa olması motor kısmını çok boş gösteriyor. Zaten spyder bi chopper değil cruiser motorsiklet. Ancak daytona ise tam bir chopper. Ben tercihimi daytona olarak kullanacağım kredi problemini halledersem tabi. eksik yada yanlış bilgi verdim ise düzeltin saygılar senin için de hayırlısı diyorum :)