Çok geçmiş olsun :( Allah' a şükür sana bir şey olmamış, Allah beterinden saklasın :(
Yazdırılabilir Görünüm
Çok geçmiş olsun :( Allah' a şükür sana bir şey olmamış, Allah beterinden saklasın :(
çok geçmiş olsun. ucuz atlatmışsın. Bence adamla bi konuş adamın arabasında hasar yoksa suçluyu adammış gibi gösterin sende masrafları sigortadan al.
Arkadaslar karsi tarafta hasar varmis, tutanak tutulmazsa tamir ucretini odemek zorunda.
O yuzden tutanak tutmak gerekir, hasar goosterip gostermemek de bir tercih
Burası yeri mi tam bilmiyorum ama diyelim ki adamın birisi geldi bizim motora çarptı (Allah korusun) ve motorda hasar var. Panikle tutanak tutmayı unutursak ne olur? Adam kaçarsa ne olur? Birde diyelim ki tutanağı tuttuk. Sonra Ali Usta' ya gidip motoru tamir ettirip ondan fatura isteyip parayı adamdan mı talep ediyoruz? Bu konularda çok cahil olduğum için yeri gelmişken danışmak istedim. Arabada kullanmadığım için bu süreçleri hiç bilmiyorum.
Başka bir konu aç derseniz onuda yaparım, oradada konuşabiliriz.
Fazıl cok geçmiş olsun,cok anlık olaylar bende dun su birikintisi yuzunden yatırdım motoru,ne olup bittigini anlayamadan gelisiyor.Tutanak konusunda gerekenler soylenmiş onemli olan cana gelmemesi.Tekrardan gecmiş olsun
Müvekkilim sagolasın:)