effeerrriiimmmmm...... :alkis: ...seni seyretmeyi isterdim o halde....ehehhehe....soorada işin bitince musluğu kapamayı gösterirdim...huhahahaha... :P
Yazdırılabilir Görünüm
effeerrriiimmmmm...... :alkis: ...seni seyretmeyi isterdim o halde....ehehhehe....soorada işin bitince musluğu kapamayı gösterirdim...huhahahaha... :P
Okanım valla görecektn.. içimden de diyorum.. şimdi bir alev alırmış.. anında tutuşurdum valla... Bok yoluna Niyazi... Bütün gün dirseğime kadar benzin koktum... Yıkasanda çıkmıyor.. ama 35 dk da operasyonu tamamlayıp jilet gibi buluşma noktasındaydım...
sana aldığın firmanın servisi hakkında gerekli bilgiyi vermiştim bu muydu 3 gün süren motorunun toplanmasıAlıntı:
MEHMETONUR Nickli Üyeden Alıntı
Evet kardeşim pek ihmale gelecek bişi değil bencede hemen servise git allah korusun infinitedreams inde dediği gibi çok tehlikeli olabilir
Evet abilerim 3 gunde toplanan motor bu motor. servise götürdüm benzin filtresi contasındanmış.yerçekimi biraz daha kuvvetli olsa yere düşecek neredeyse. musluk sağlam allahtan.aynı zamanda ayaklığın vidası da aynı şekilde üstünde sadece duruyordu. servis çıkışı baktım ve sıktım. arka fren pedal ayar vidası da oldukça gevşekti o nu da sıktım. bu arada bir tane de nereden düştüğünü bilmediğim plastik bir siyah yuvarlak kontra vida gibi parçam var. fabrika fazladan koymuş herhalde :D ilginiz için tesekkur ederim.
Günaydın Arkadaşlar,
Bu sabah motorla işe gelmek istiyordum. Otoparka girdiğimde motoru görmeden birşeyler olduğunu anladım koca otopark benzin kokuyordu. Motorun yanına gittiğimde benzin musluğunun ordan tam yerini anlayamadım benzin damlıyordu ve epey bir benzin akmış olduğunu gördüm. Musluğun sağındaki siyah hortumu biraz sıkıştırdım fakat sorun düzelmedi. Musluk sürekli açık durumda bırakıyordum musluğu kapalı duruma getirip taksiye atlayıp işe geldim.
Bu problemi kendim çözebilirmiyim yoksa servis yolumu gözüküyor
dostum servis yolu gözüküyor
çünkü kaçırdığı yer tam benzin deposuna giren yer yani dişli olan yer
daha önce sorun yaşayanlar ordan yaşadı sanırım seninde öyle
şimdiden kolay gelsin
alper_tim dostum,Alıntı:
alper_tim Nickli Üyeden Alıntı
Şimdi 5 günlük regalimi sökecekler mi yani :(
sanırım öle gözüküyor
ama merak etme eskisinden sağlam yapıyorlar ;)
dostum başta bu regaller birazz sökülüyor sonra kendine geliyorrr :cheesy:Alıntı:
HONEY Nickli Üyeden Alıntı