harbidenmi yaaaa.. tehlike bu kadar büyükmü.....vışşşşş.... :cry: :PAlıntı:
speedygonzales Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
harbidenmi yaaaa.. tehlike bu kadar büyükmü.....vışşşşş.... :cry: :PAlıntı:
cozinan kendin ol kendin avatarını değiştir başkalarını taklit etme :P
sen ne büyükmüşsün speedy baksana hemen taklitlerin çoğaldı bile. :)
yavv benim kafa ambalaj oldu haaa.... bu speedyle cozinan aynı adammı .. yoksam resimler mi karışık.. valla bi hoş oldu kafam... :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared: :scared:
ama speedy nin böylesi bir fotosu avatar olarak kaçmaz öle değilmi?Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
speedynin yayınladığı tamamlanmış gezilerdeki delmece yaylası fotolarında benim fotolarım mevcut.kendimi orada görürsünüz efem :P
ayrıca speedy de kendisi olsun ne o öle fare resimleri falan aynı zamanda sayın admin bakıyorum da sende regal raptor olumuşun :cheesy: :D
avatarım bence çok güzel değiştirmeye gerek yok .kendim de aşağıdayım memnun oldum :cheesy:
http://img232.imageshack.us/img232/1...zanci03sy0.jpg
baba haklısın speedy resimde tam avatarlık yoksa bendemi koysam avatar olarark :)
Şaka bir yana en sonunda kim oldugunu gördük kardeşim tekrar aramıza hoşgeldin ama şu gözlüğüde cıkarda tam yuzunu görelim senide tam gormek ne zormus be yavas yavas acılıyon :)
speedy avatarı para yapmalı diye düşünüyorum şu tipe bakın yaaa müthiş.bence bu avatarı bir süre bütün regal raptorcular kullanmalı :D :DAlıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
görüntü meselesine çözüm buyurum efendim
http://img183.imageshack.us/img183/2087/dsc02488ey1.jpg
daha da soyunmamı isterseniz devam edebilirm. :cheesy: :cheesy:
şimdi soldaki speedy.. öbürüde sen yani cozinan...ama sen speedy nin resmini koymuşun ....hıh temam..ne kaddar kafamısı karıştırdın be kardeşim.... :lol:
kafa karışıklığı için kusura bakmayın ama bu speedy avatarları tüm türkiyede yakında satışa çıkar ben size söyleyeyim.hatta kapıdağa gittim gördüm.altta çizgili gaffur pijamasıyla.Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar gaffur pijamalı speedy resmi olan varsa siteye koysun yeni avatar yapacağım :D
Yaw cozinan kardeşim , bak senin işin gücün var , bozinan , onzinan var,ayrıca mis gibi suzinan'a biniyosun . Niye hala benimle uraşmak gereği duyuyosun ?
İlan :
Çok değişik ve interesting avatarlar kiralanır !
Pixel'i 100 dolardan , iletişim için SPEEDY'yi arayınız.
(Eyw , cozi , sayende bi para kapısı daha buldum saol)
telefon numaran ne? hangi bankaya para yatıracağız.hesap no verirmisin .1 adet almak istiyorum :PAlıntı: