yok abi ben uğraşamıcam daha fazla cidden
Yazdırılabilir Görünüm
yok abi ben uğraşamıcam daha fazla cidden
bu cevapta seni üzücek ama normali km de 20 krş ama senin motor yeni olduğundan 25krş kadar normal üstü fazla fakat bir kaç testden sonra kesin kararı ver yine fazla çıkarsa karbiratör ve sibop ayarlarını kontrol etmek lazım bunların ayarı bozuk olursa çok yakar bunların yanında senin makinada yeni oldugunu üşündüğüm buji ve hava filitreside fazla yakışa etkendir 8)
celil abi yardımların için teşekkürler ben motoru fırlattım attım garaja :D teşekkürler
yapma yaaa hani içindeki maceracı ruh nerede olan var olmayan var atılırmı garaja git özür dile motorundan :(
bende 2006 kia sorento war 4x4 araç 45 krş yakıyor sanırım zewkimi aldım ben motordan 3500 tl harcayınca :D bendeki şans işte motora bir şerefsiz ve o şerefsizin yalancı ustasıyla başlayınca böyle oluyor olan war olmayan war demişsin :D isteyene 2200 tl ye anında satarım tamam belki karbüratör ayarı filtre değişimi falan çok kolay bir iş ama gerçekten kabak tadı verdi işim gücüm war soğuttular beni belki sezona güzel bi scooter alırım sym ler güzel 8 bin liraya falan kralı war walla bas marşa git
enes ilk başladığında bu şekilde olması çok kötü oldu bizim makinalar böyle sorunlu değildir senin şansına bencede bu makinayla yeterince uğraştın elden çıkar kafanı toparladıktan sonra yeni model bir makina al keyfini çıkar 8)
yani bence de kötü başlangıç olmuş sen acilen elden çıkar onu sana daha iyi bir makina alalım