spyder custom tarzı makine yavru.. koruma demiri bozar..
Yazdırılabilir Görünüm
doğru diyorsun aslında ama faydası tartışılmaz
kafanızda kask motorunuzda koruma demiri olmalı beyler..tecrübeyle sabittir..motorun tipine uygun yaptırın olsun bitsin..8)
39 liraya alıp 50 lira daha verip bir demirciye taktırabilirmiyiz acaba bu demiri. spyder ile daytonanın bağlantı noktaları aynımı arkadaşlar ?
daytona için koruma demiri araştırması yaptım arkadaşlar.Öncelikle şu konuda bilgi vereyim demirden yaptırıp krom kaplama işlemi pek sağlıklı değil ustalar garanti vermiyor düşmede çizilmede taş sekmesinde kaplama yüksek ihtimal atar ve zamanla genişlermiş.Paslanmaz malzemeye garanti veriyorlar atma paslanma yapmaz diye.fiyata gelince ben koruma demiri + radyatör önüne paslanmaz kaplama istedim 350 tl malzeme parası 100 tl işçilik 450 ye mal oluyo.sizce fiyat nasıl fikirleriniz lütfen
Fiyat banada fazla geldi :(
bence en uygun fiyat kromaj kaplama modellerde olabilir iyi kaplanmış bir kromaj kolay kolay atma yapmaz eski makinalarım hep kaplama hiç sorun yaşamadım :)
Cumartesi gel .kocasinan sanayine gideriz mat siyah filan olur dersem max 150 tlye yapılır