plaka ruhsat sigorta 300 350 civarında diye biliyorum.
Yazdırılabilir Görünüm
bence sıfır alacağına Salih abinin makineyi al kullan. satacağın zaman fazla zarar etmessin. rodajı bitmiş makina istersen al direk uzun yola çık. sıfır alırsan +400 lira plaka ruhsat sigorta masrafı ekle üstüne.
0 makine de aldım. 2. el makine de. inan bana 0 motosiklet daha sıkıntılı. Rodaj dönemi yüklenemiyorsun, yüklensen de silindir bloğu aşınmamış olduğundan yürümüyor. arkadan araba geliyor hızlanayım diyorsun, rodajda makine hızlanamıyorsun. 2. el temiz makine hem rodajdan hem de cukkadan yana daha karlı. Temiz kullanılmış bir makine, 0 makineden daha sorunsuzdur inan. 0 makine = Kendin çıkartırsan 180 civarı, muameleciye verirsen 300-400 civarı. Sigorta masrafın olacak. emniyette bol bol koşuşturacaksın. Ruhsat için emniyetten randevu alıp sıra bekleyeceksin. ver parayı ruhsat cıkana kadar git diyecekler 2-3 gün bekleyeceksin (en az).
2. el alırken drek sana ruhsat yerine gecen bir kagıt verecekler. Yine sigorta masrafın olacak ama model yılından dolayı daha ucuz olacak. ayrıca 2000 tl kardan ödeyeceksin. Geri kalan parayla da korumalarını aksesuarlarını alabilirsin.
İşin özü şu, arkadaşların bahsettiği Salih abi'nin makinesi senin için biçilmiş kaftan.
not: Salih abi' den komisyon falan almayacağım.:mrgreen:
kardeşim çok araştırdım son zamanlarda piyasayı
2011 e o kadar para verme
o paraya 2012 alırsın istersen
ama bence rodajı düzgün tamamlanmış bir makina alırsan senin için hem daha karlı hem daha iyi olur
ama dersen ki ben illa sıfır istiyorum
denizli de nur motor var ora ile görüşürüm
8000 e falan 2012 daytona verirler ellerinde varsa tabi
denizliden istanbula da motoru otobüs ile götürürsün yaklaşık 100 - 150 tl de o tutar....
eğer ayrıntılı konuşmak istersen 0505 525 27 83