-
Arkadaşlar motor üzerinde sinirlerinize hakim olmanız gerekiyor. Öbür türlü özellikle büyük şehirlerde herkesle kavga eder, kendinizi riske atarsınız. Sinirlendiğiniz zaman dikkatiniz dağılır ve adama yetişecem derken kendinizi yerde bulursunuz Allah korusun. Onun için mümkün olduğunda sakin kalmaya çalışmak hepimiz için en hayırlısı.
Yani Engin olay araba gibi değil motorda. Yazdığını okuyunca, fikrimi paylaşmak istedim.
Herkese kazasız sürüşler nazar
-
bir yerde okumuştum
motora binmeden önce
aynaya bak
eğer gülümseyemiyorsan
binme yazıyordu...
çok doğru ama
güzel ülkemizde ışıktan bol ne var hızlı gitmeye gerek yok
elbet yakalanır yada plakası alınır daha sonra kıstırılır...
-
bence bişeyler yapalım site olarak
-
adam öldürmeye ve cana kast etmeye teşebbüsü karakolda çay içmekle sonlanan olaydır.güvenlik sebebiyle durmamış olmayı düşünmek gibi bir mantığı bile yoktur eylemin. sen ki o şekilde bir kazaya karışıp, hatta sebebiyet verip insanların güvenliğini yok ediyorsan, ensende alnının ortasından vurmak için bekleyen sniper'ın nefesini bile hissetsen duracaksın! durmak zorundasın.*siktiğimin memleketindeki tüm kodamanların parasını teslim ettiği bir ülkenin başkonsolosunun karısı olmak senin güvenliğini tehlikeye düşürüyorsa bu ülke sınırları içerisinde, çıkmayacaksın o konsolosluk malikanenin sınırlarından dışarıya
-
Daha geçen sene okuldan bir arkadaşım vefat etti taksicinin birinin saçma sapan bir yerde U dönüşü yapmasıyla arkadaşın taksiye çarpması ve aynı saniye taksicinin topuklaması saniye saniye kameralara yansıdı hatta haberlere de çıktı internette videoları döndü belki o saniye kaçmayıp ambulansı çağırsaydı hala yaşıyor olucaktı.Bu ve bunun gibi "HAYVANLAR" oldukça çok daha çok daha daha çok dikkatli olmalıyız!
-
işte böyle bir memleketiz... kimsede şuur kalmamış kimse olanlardan oralı bile olmamış... iki gün sonra bi derby maçı ve herşey unutulur... geriye kalan yaşlı gözleri ile bir anne bir baba ve bir sevgili olur
sevgili yenisini bulur içinde travması olur... ama anne baba için zor... boşuna demiyorlar arkandan anan ağlar gerisi yalan ağlar diye....
size bir olay anlatayım...
araba ile karşıdan karşıya geçen bir yayaya çarpmıştım
yaya geçidi falan yok haaa
öyle önüne falan da bakmadan atladı yola
hızım 60 tı
yavaşlamaya ve kendimi sola atmaya çalıştım ama solumda araç vardı
çok ani oldu ve sağ aynam kızın beline çarptı...
hemen durdum
gittim yerde yatıyor olayın şokunda aldım hemen kucağıma arabaya oturttum ve 5 dk da hastaneye gittik acilde bakıldı
anası babası geldi bir de offf halası geldi
neden offf halası diyorum
ulen kızınızda birşey yok diyor doktor halası oradan bana bağırıyor
- bu kız ilerde nezle bile olsa sen suçlusun diye...
yahu arkadaş
işte böyle bir memleketiz yaaa....
-
Enginim aman ha aman diyim, hamile falan kalır nemelazım :p:p:p:p
-
benim peugeot un aynası dölleme yapabilseydi zaten kalırdı :D:D:D:D
-
Dur yaaa iş yerinde sesli güldürcen şimdi. Hem Celil abinin gözüne batacaz bak, gel biz mekanımıza geçelim orada devam edelim geyiğe :mrgreen:
-
gerekirse etkinlik başlatalım isviçre konsolosluğunun önünde korna eylemi yapalım