En basit işlem arka dişli çapını değiştirmek. sana az da olsa hız kazandırır ama kaç kilosunuz bilmiyorum kilo dezavantaj bu durumda
Yazdırılabilir Görünüm
En basit işlem arka dişli çapını değiştirmek. sana az da olsa hız kazandırır ama kaç kilosunuz bilmiyorum kilo dezavantaj bu durumda
Arka dişli büyürse maximum hız düşer tork artar; arka dişli küçülürse maximum hız artar tork düşer... 8)
Evet disliyi kucultmek fikrini beraber suruse ciktigimiz arkadaslarda verdi. Endise ettigim kilo , benim kilom 84kg. Genelde yalniz binerim.
Birde arkadaslar sormak istedigim su zincir konusu. Devamli gevsiyor ve gaz telini geri verdigim zaman alttaki yatay amortisore surtuyor sinir bozmanin otesinde amortisor ve zincir asiniyor. Nekadarda siktirsam surtunme basladigi zaman arkadan bakinca arka lastigin ekseninden kaydigi ciplak gozle goruluyor.Zinciri gerdirdigimde ise arka amortisorlerin esnemesini engelliyor ve hardtile motor gibi oluyor enufak bir cukurda arkaniza tekme yemis gibi oluyorsunuz.
Bukonularla ilgili onerisi olan varmi?
Benim bu konulara çeşitli çözümlerim var ama orj. bozmamak için girişmiyorum. Motorun arka şasi demirine avare dişli montajı yapılarak çok rahat şekilde bu sıkıntı çözülür. Tek elle 10 sn de zincir gerersin.
hocam senin o dediğin sadece elektroniktir
yani gaz pedalı altına yerleştirilen bir swich sayesinde gazı bıraktığında sadece elektronik bir hoparlörden bilmem kaç desibel çuffffff sesini verir
ama her hangi bir turbo işlemi yapmaz..
bu yüzden performans a katkı da sağlamaz
ondan ucuzdur onun fiyatı
tabi linki varsa gönderirsen bakayım bi belki yeni birşeydir araştırmam gerek
ayrıca
piyasada
hava filtresi içine takılan pervane gibi şeyler var
onlar bile gereksiz
o işlere girme
Parçanın linki
http://www.ebay.com/itm/Performance-...ht_6990wt_1106